Hem > Hyrbil i Sverige > Sälen

Hyra bil i Sälen

Tillsammans med din hyrbilsbokning kan du även välja extra tillbehör till bilen.

Boka hyrbil hos Hertz i Sälen – vårt uthyrningskontor hittar du i anslutning till Cirkel K Lindvallen. Är du medlem i Hertz Gold Plus Rewards får du fina förmåner i form av rabatter och erbjudanden.

Vill du boka hyrbil via telefon ringer du till vårt Sales Center på 0771 – 211 212 där du får personlig service.

Vi har mer än bara bilar i Sälen. Kom till Sälfjällstorget och låna våra sparkar eller snowracers. Lockar isen så finns det hjälm och skridskor att låna, minsta storlek 24. Allt är kostnadsfritt. Vi ses på Sälfjällstorget!

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Kostnadsfritt vinterkul

Kom till Sälfjällstorget och låna våra sparkar eller snowracers, hjälm och skridskor (minsta storlek 24), helt kostnadsfritt!

Vi ses på Sälfjällstorget!

Se våra specialerbjudanden

Vi har ständigt intressanta erbjudanden på bilhyror. Under specialerbjudanden kan du ta del av de senaste erbjudanden vi har just nu.

Läs mer om våra specialerbjudanden

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Upplev Sälen på fyra hjul

Passa på att rulla ut på vägarna med din hyrbil, på fyra hjul tar du dig lättare iväg för att utforska Sälens omgivningar. Med hyrbil är det lättare att vara spontan och åka iväg för att hitta de där speciella smultronställena som man annars lätt kan gå miste om. Varför inte ta en dagstur över till Norge eller någon annan av Dalarnas charmiga städer? Här nedan tipsar vi dig om några spännande utflyktsmål i närheten av Sälen.

 • Njupeskär i Fulufjället – Sveriges högsta vattenfall på 93 meter.
 • Sixten Jernbergs museum – ett stycke svensk idrottshistoria om en av våra mest folkkära skidåkare genom tiderna finner du i Limedsforsen. Här finns också restaurang och café.
 • Hyrbilsstationer

  Alla stationer i Sälen hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Sälen

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar mm. på Sälen? Här har vi samlat några bra länkar:

  Gatuarbeten/ trafikinformation i Sälen hittar du på Trafikverket

  Aktuella evenemang i Sälen.


Innerstaden