1. Volvo EX30

  Volvo EX30 som tjänstebil

  Månadskostnad från 9 000 kr
  Intresseanmälan

  Nya Volvo EX30 har allting som du förväntar dig av en premiumsuv, men i en lite mindre förpackning. Det innebär smart design, omsorgsfulla materialval och ett intuitivt infotainmentsystem med inbyggda tjänster från Google.

  Eldrift och räckvidd

  EX30 har en beräknad räckvidd på upp till 476 kilometer och accelererar från 0–100 på 3,6 sekunder. Som en extra trygghet får du dessutom en laddningspåminnelse när batterinivån sjunker till 20%. Med påminnelsen kommer också en översikt av närliggande publika laddningsstationer. Om du stannar till vid en snabbladdare kan du ladda från 10–80% på under en halvtimme.

  Design och utrymmen

  Volvo EX30 är unik på många sätt. Bland annat har man fokuserat på att minska materialanvändningen, vilket både påverkar yttermåtten och kupédesignen. Genom smarta designlösningar (likt en soundbar i vindrutans nederkant) har man kunnat spara utrymme i kupén. Och det är just dessa kreativa lösningar som har bidragit till den rymliga känslan bakom ratten.

  Teknik och funktioner

  Google Maps, Google Assistant och Google Play är alla integrerade i bilen som standard. Dessutom har du flera system som ökar din säkerhet och komfort på vägen. Vad sägs om fem olika stämningsteman med ljud och ljus som vittnar om bilens skandinaviska ursprung? Eller det nya systemet som varnar dig för cyklister och mopedister som närmar sig bakifrån när du ska öppna dörren?

  Övrigt

  • 100% elektrisk
  • Räckvidd på upp till 476 km (WLTP)
  • Utrustningsnivå och färg varierar

  Gäller endast i Sverige och på utvalda uthyrningskontor. Hertz Gold Plus Rewards-poäng kan ej tjänas eller nyttjas. Hertz förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller återkalla erbjudandet.

 2.