1. Volvo V60

  Volvo V60 som tjänstebil

  Månadskostnad från 9 200 kr
  Boka nu

  Volvo V60 är en kombi för alla tillfällen. För vardagen, fritiden, jobbresan eller för helgutflykten med familjen. Här kan du förvänta dig inspirerande köregenskaper, hög komfort och ett generöst bagageutrymme. Det är en kombi för dig som vill kombinera praktiska lösningar med körglädje.

  Design och utrymmen

  Volvo V60 har klassiska kombi-proportioner och en dynamisk karaktär. Det ger dig en väldigt upprätt design på bakdelen och ett bagageutrymme som är mer än tjugo procent större än tidigare V60-modeller. Du får med andra ord en bil som både är sportig och praktisk utan att kompromissa bort någon av delarna.

  Teknik och funktioner

  Volvo V60 har all teknik du behöver. Google Maps, Google Assistant och Google Play är tre exempel på funktioner som finns tillgängliga via bilens mittskärm. Och med den senaste säkerhetstekniken och bilens avancerade system för förarstöd kan du förvänta dig en bekväm och säker resa på alla vägar.

  Övrigt

  • Automatisk växellåda
  • Diesel eller bensin
  • Utrustningsnivå och färg varierar

  Gäller endast i Sverige och på utvalda uthyrningskontor. Hertz Gold Plus Rewards-poäng kan ej tjänas eller nyttjas. Hertz förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller återkalla erbjudandet.

 2. Skicka bokningsförfrågan