Långtidshyra bil för privatkunder

När flexibiliteten betyder allt

Behöver du hyra bil en längre period eller tycker du det är roligare att köra bil än att äga? Hyr bil en månad eller upp till ett år om du vill. Alltid nya och fräscha bilar. Läs mer om hur Hertz långtidshyra funkar här. Här nedan visas aktuella bilmodeller.

 

Elbilar

 1. Volvo EX30

  Volvo EX30

  fr. 11 100 kr/mån

  Välj bil
 2. Volvo XC40 Recharge

  Volvo XC40 Recharge

  fr. 11 600 kr/mån

  Välj bil
 3. Citroën ë-C4

  Citroën ë-C4

  fr. 10 475 kr/mån

  Välj bil
 

Övriga bilar

 1. Volvo XC40

  Volvo XC40

  fr. 10 975 kr/mån

  Välj bil
 2. Volvo V60

  Volvo V60

  fr. 11 350 kr/mån

  Välj bil
 3. Volvo XC60

  Volvo XC60

  fr. 12 225 kr/mån

  Välj bil

Bilmodeller

Hittar du inte rätt bilmodell? Behöver du t ex en rymlig skåpbil från Renault eller en stor minibuss från Toyota? I vår bilflotta finns det ofta fler olika modeller att välja mellan. Behöver du hjälp att boka? Kontakta Hertz Sales Center på reservation@hertz.se eller +46 (0)771-211 212 så hjälper vi dig att hitta rätt bilmodell.

Så fungerar Hertz långtidshyra

1 Välj bil och skicka bokningsförfrågan

När du skickar en bokningsföfrågan väljer du hur många kilometer du vill ha inkluderade i priset per månad samt i vilken ort du vill hämta ut bilen.

2 Bokningsbekräftelse

Vi skickar en bokningsbekräftelse per mail när vi har behandlat din förfrågan och genomfört bokningen. På den finner du ditt reservationsnummer, vald bilmodell, datum, tid och plats för upphämtning.

3 Upphämtning av bil

Upphämtning av hyrbilen kan endast ske av hyrestagaren vars namn är angivet på bokningsbekräftelsen. Medtag giltigt körkort. Om du har ett utländskt körkort behöver du även styrka din identitet med ett giltigt id-kort eller pass. Det kommer att göras en reservation på kreditkortet på månadsbeloppet plus ett procentuellt påslag. Det måste vara hyrestagarens kreditkort och det kan göras en kreditkontroll i samband med upphämtningen. Hyresavtalet signeras efter genomgång med uthyraren och nyckeln lämnas över.

4 Månadskvitto

Kvitto kommer att skickas per mail efter varje månad (30 dagar) med din fasta månadskostnad. Sträcker sig din hyra längre än en månad, kommer ett nytt avtal att utställas efter varje 30 dagars period. Vid den tidpunkten kommer även ett nytt belopp att reserveras på samma kort som använts vid uthyrningen, för att täcka den kommande månaden.

5 Återlämning av hyrbil

Återlämna hyrbilen tankad och tvättad. Kontrollera att du inte har några personliga tillhörigheter kvar i bilen. Vid återlämning av bilen kommer det att göras en skadekontroll av Hertz medarbetare. Även kilometerställning och bränslenivå kommer att registreras.

6 Slutkvitto

När hyrbilen är återlämnad och ditt hyresavtal avslutat får du ditt slutkvitto, även det per mail. Det kan komma att inkludera eventuella överkilometer och/eller bränslekostnader om bilen inte återlämnades fulltankad.