För företag

Upptäck fördelarna med ett företagsavtal

Intresseanmälan

Fördelar med Hertz

Många koncentrerar sig enbart på dygnspriserna när de väljer hyrbil. Men priset är bara en del av allt du bör jämföra mellan dina hyrbilsleverantörer. Låt oss därför presentera de unika fördelar du får med Hertz, så kanske det blir lättare för dig att välja.

Service dygnet runt

Vi finns tillgängliga över hela Sverige och erbjuder uthyrning dygnet runt, året om. Vi har svensktalande kundtjänst och medlemsservice. Bilarna i vår bilpark går att hyra från 1 dygn till 364 dagar om året och hämtas när det passar dig. Vår Self Service Kiosk gör det ännu smidigare och mer tidseffektivt att hämta din hyrbil.

Hertz Gold Plus Rewards

Hertz Gold Plus Rewards är ett personligt medlemsprogram som erbjuds utan kostnad och kan användas både i tjänsten och för privata resor. Det gör ditt resande enklare och du slipper köer vid upphämtning av hyrbil.

Hållbarhet

Hertz jobbar ständigt för en hållbar utveckling gällande miljö, ekonomi och socialt ansvarstagande. Vi erbjuder en stor bredd av bilmodeller där vi erbjuder er att prova olika typer av bilar, till exempel bilar som drivs med förnyelsebara bränslen.

Företagsavtal

Som avtalskund hos Hertz har du tillgång till Sveriges största hyrbilsflotta och stationsnät. Som ett alternativ till traditionellt köp eller leasing erbjuder vi även hyrbil på långtid, vilket ger dig ett flexibelt och riskfritt bilägande, där du enkelt kan variera antal bilar och modeller efter just ditt behov. Är du intresserad av vad Hertz kan erbjuda just ditt företag? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig, eller kontakta oss på innesalj@hertz.se eller 08-657 30 00.

Intresseanmälan