Hertz Self Service Kiosk

- hämta din hyrbil efter kontorstid
Du bokar din bil via 'Boka nu'-länkarna ovan, eller via vårt Sales Center på telefonnummer 0771-211 212.
För att boka Hertz Self Service Kiosk måste du ha ett körkort utfärdat enligt EU-standarden.
Vid upphämtning av bilnyckel och hyrbil identifierar du dig själv via kreditkort med chip och PIN-kod, vilket ersätter den vanliga underskriften på hyresavtalet. Dessutom scannas ditt körkort av i kiosken för att matcha dig som hyresman med rätt nyckel i maskinen.
Observera att vi även kommer att reservera en summa pengar på ditt kort, vilket överensstämmer med den uppskattade hyreskostnaden, plus ett av Hertz fastställt belopp för att täcka självrisken vid eventuell skada på fordonet (reservationen varierar beroende på bilmodell och uthyrningskontor). Vid återlämning av fordonet räknas detta av mot den faktiska hyreskostnaden.
Återlämning av hyrbilsnyckel görs direkt i Kiosken när man lämnar tillbaka bilen. Om Kiosken finns i anknytning till en Hertzstation går det även bra att lämna nyckeln via disk till stationspersonal under stationens öppettider.
Kostar det extra? Det kostar inget extra att hämta hyrbilen via en av Hertz självbetjäningskiosker. Den ordinarie kostnaden för "after hours" tillämpas inte här.

Så här bokar du Hertz Self Service Kiosk:

Hertz Self Service är en automatiserad kiosk där du enkelt, snabbt och smidigt hämtar din hyrbils-nyckel istället för att behöva köa vid uthyrningsdisken. Via våra självbetjäningskiosker kan du ofta hämta din hyrbil efter uthyrningskontorens bemannade öppet-tider, allt för att underlätta för dig som kund.

 

Vad erbjuder vi?

  • Via våra självbetjäningskiosker kan du ofta hämta din hyrbil efter uthyrningskontorens bemannade öppettider, allt för större flexibilitet och tillgänglighet!
  • Enkel och snabb hämtning av hyrbilen.
  • Du slipper stå i kö vid uthyrningsdisken.
  • Du hittar precis samma utbud av fordon i kiosken som på våra bemannade Hertzkontor.

Vill du veta mer?

Skicka gärna ett mejl till info@hertz.se om du vill du veta mer om våra Hertz Self Service Kiosker och vårt arbete med att förbättra servicen för dig som kund.