Hyr taktält i samband med att du hyr bil hos oss

Ta campingupplevelsen till nästa nivå

Just nu kan du lägga till ett taktält från Thule i samband med att du hyr en bil från oss eller hyra det till din egen bil. Våra taktält monteras på bilens takräcke och är ett utmärkt alternativ till husbil, husvagn eller vanliga marktält. Det enda du behöver göra är att hitta en mysig plats, öppna upp tältet och klättra in.

Denna sommar erbjuder vi taktält på vår station i Göteborg city, perfekt för dig som vill fly storstan och ge dig iväg på ett äventyr ute i naturen. Ta med dig kompisgänget eller familjen och upplev något nytt i sommar!

Priser och hyresperioder

När du hyr bil av oss kan du även hyra taktält. Har du egen bil så fungerar även det. Du behöver då ha egna takräcken för att vi ska kunna montera tältet åt dig. Observera att minsta längd på takräckena är 105 cm.

Priset för att hyra taktält är 450 kr per dygn. Minsta hyrestid är 2 dygn och du betalar på plats vid upphämtning.

Taktält från Thule

Thule Tepui Autana 3 är ett rymligt taktält med plats för upp till tre personer. Det är enkelt att montera och ger dig ett säkert skydd mot väder och vind. Dessutom medföljer en skummadrass med hög densitet för extra komfort.


Taktält från Thule


Så här bokar du ditt taktält

Boka din Volvo

För att boka ditt taktält behöver du först antigen hyra en bil från oss eller ha en egen bil med takräcken. Vill du boka en bil av oss gör du det här.

Gör en bokningsförfrågan

När din bil är bokad fyller du i bokningsformuläret ovan.

Pris per dygn: 450 kronor.

Invänta din bokningsbekräftelse

Om ett taktält som passar din önskade hyresperiod finns tillgängligt kommer vi att skicka ett mejl som bekräftar din bokning. Om inte så kontaktar vi dig för alternativa lösningar. Du betalar din bokning vid upphämtning.

Upphämtning

Vid dagen för upphämtning vill vi att du är på plats cirka 30 min innan utsatt tid. Då går vi igenom taktältet och instruerar hur du hanterar det vid upp- och nedmontering. Kommer du med egen bil monterar vi tältet åt dig på plats.

Återlämning

Du som hyrestagare måste plocka ur eventuellt skräp och städa tältet innan återlämning. I de fall som Hertz måste städa tältet tillkommer en avgift på 500 kronor som debiteras det kort som angetts vid hyran.