5 aktiviteter för höstlov och halloween

Har du svårt att komma på idéer för vad du ska göra med barnen på höstlovet? Här är fem tips på rysmysiga aktiviteter för att maximera halloween och höstlovet.

Liseberg
Nöjesparken Liseberg arrangerar en mängd roliga aktiviteter inför Halloween. Upplev den förtrollande stigen till glittrande Luna Park eller besök Kaninlandet och njut av pumpor och föreställningar. Om du vågar kan du även besöka något av Lisebergs skräckhus.
Läs mer

 

Spökvandring på Borgvattnet Prästgård
För äldre barn som gillar skräck är det hemsökta hotellet Borgvattnet Prästgård i Jämtland ett hett tips. Här kan ni spökvandra på Sveriges mest välkända spökhus och njuta av en äventyrsupplevelse, fylld av övernaturliga och mystiska fenomen. Vi hoppas att du klarar dig…
Läs mer

Kolmården
Ta med barnen till Östergötlands roligaste djurpark, Kolmården! Här bjuds du på äventyr för hela familjen. Upplev spindelnästet, nyheten Crazy Carnival eller mys bland pumpor i sagolandet Pumpania. Dessutom kan ni se djur från världens alla hörn och åka den världsunika linbanan Safari. 
Läs mer

Gröna Lund
Gröna Lund har ett riktigt fullspäckat schema med spännande aktiviteter för alla åldrar. Vad sägs om den helt nya attraktionen Häxans magiska stig, som passar hela familjen, 5 olika skräckhus eller den helt nya skräckupplevelsen Obscura. Väl värt ett besök. Om du vågar… 
Läs mer

Furuvik
Ta med hela familjen till Furuvik och utforska magiska världar, träffa läskiga väsen, åk fartfyllda attraktioner eller utmana dig själv med att gå i spökhus. De mindre barnen kan titta på Pelle Svanslös - Jakten på den stora Halloweentalangen och handla godsaker hos Maja Gräddnos. När mörkret sen faller kan du som är lite äldre bli riktigt uppskrämd under ”Horror Nights”.
Läs mer