Hem > Hyrbil i Sverige > Arvidsjaur

Hyr bil i Arvidsjaur

Tillsammans med din hyrbilsbokning kan du även välja extra tillbehör till bilen.

Boka hyrbil enkelt och snabbt hos oss på Hertz för din resa till eller i Arvidsjaur. Allra billigast blir det om du bokar online, men vill du ha personlig service via telefon ringer du vårt Service Center på 0771 – 211 212. Behöver du tillbehör till din hyrbil? Inga problem, du bokar enkelt utvalda tillbehör som GPS och bilbarnstol samtidigt som du gör din hyrbilsbokning.

I Arvidsjaur hittar du våra uthyrningskontor direkt på flygplatsen och på Storgatan 81. Välkommen med din bokning!

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Arvidsjaur

Lastar 17m3

I Arvidsjaur finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen i Arvidsjaur

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Utflyktsmål med bil i Arvidsjaur

Passa på att rulla ut på vägarna med din hyrbil och ta dig enkelt iväg för att utforska Arvidsjaurs omgivningar. Med hyrbil är det lätt att vara spontan och åka iväg för att hitta de ställen som man annars skulle gå miste om. Packa en väska och ditt sällskap i bilen och unna er en dagsutflykt eller två till någon av Arvidsjaurs alla närbelägna sevärdheter. Här nedan tipsar vi dig om några spännande utflyktsmål.

 • Grodkällan på Slengmyran – är en stor kallkälla i närheten av Lomträsk. Det klara vattnet har en ovanlig turkos färg och är ett populärt utflyktsmål.
 • Hängengården – för den som är intresserad av kulturhistoria erbjuder Glommerträsk hembygdsmuseum en unik 1800-talsmiljö.

 • Hyrbilsstationer

  Hertz har flera hyrbilsstationer i Arvidsjaur, både bemannade och obemannade. Alla stationer i Arvidsjaur hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Arvidsjaur

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. i Arvidsjaur? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering i Arvidsjaur (p-platser & p-hus) hittar du här Gatuarbeten/ trafikinformation i Arvidsjaur hittar du på Trafikverket

  Aktuella evenemang i Arvidsjaur.


Centrum