Få en bekvämare resa med hyrbil och få chans att röra dig fritt och uppleva mer av Australien. Välkommen till Hertz.

Hem > Hyrbil utomlands > Australien

Hyra bil i Australien

Tack vare Hertz kan man säga att kontinenten Australien har krympt! Hertz biluthyrning finns på ett stort antal orter i Australien vilket ger dig möjlighet att få tag i en hyrbil i varje större samhälle.

Australien är en stor nation och att ta sig genom landet med hyrbil är ett av de bästa sätten att transporteras då landet erbjuder många riktigt bra motorvägar. Vägarna är välunderhållna och länkar samman alla större städer och samhällen vilket ger dig en bekväm resa.

Australien erbjuder mycket att se för dess turister och med varje stad av helt egen karaktär. Brisbane och Guldkusten är ett måste att besöka för alla turister som vill ha en trevlig stund tillsammans med goda vänner eller familj samt besöka stranden eller någon av nöjesparkerna. Vattensport och det stora barriärrevet är även det stora attraktioner som lockar mängder av turister årligen.

Sydney har sitt eget underverk i form av operahuset sida vid sida mot Harbour Bridge. Då du har upplevt stadskärnan och allt den har att bjuda på kan du enkelt ta dig vidare med hyrbil och besöka Darwin med dess lockande vilda djurliv. Passa på att njut av din semester genom att hyra bil. Australien ger dig tillfälle att upptäcka en massa saker du aldrig sett förr!

Välkommen till Hertz!

Följ Hertz Biluthyrning

Hertz utomlands:

Klicka här för att välja önskat land

och hitta ett uthyrningskontor!