Hem > Hyrbil i Sverige > Eksjö

Hyr bil i Eksjö

Här kan du även hyra tillbehör till hyrbilen samtidigt som du gör bokningen.

Behöver du en hyrbil i Eksjö bokar du den enkelt här hos oss på Hertz. Vårt uthyrningskontor hittar du på Breviksvägen 40. Billigast blir det om du bokar din hyrbil online men du kan även ringa vårt Sales Center på 0771 - 211 212 för personlig service.

Behöver du tillbehör till din hyrbil? Inga problem, du bokar enkelt utvalda tillbehör som GPS och bilbarnstol samtidigt som du gör din hyrbilsbokning.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Eksjö

Lastar 17m3

I Eksjö finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen i Eksjö

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Utflyktsmål med bil i Eksjö

Med hyrbil har du möjlighet att utforska så mycket mer av Eksjö än bara de centrala delarna. Passa på att hoppa in i bilen och utnyttja den rörelsefrihet som den ger, för vidare färd mot intressanta besöksmål strax utanför staden. Vi tipsar dig gärna om några intressanta platser att besöka, så har du en god början till vidare utforskning av Eksjös omgivningar.

 • Barnfilmbyn – Astrid Lindgrens filmer om Emil i Lönneberga spelades in i trakterna runt Mariannelund. Passa på att besöka det riktiga Katthult! Även det riktiga Bullerbyn ligger en knapp mil öster om Mariannelund.
 • Skurugata – är en 800 meter lång bergsspricka som på sina ställen blir över 35 meter djup. En promenad genom gatan bjuder på en naturupplevelse utöver det vanliga.

 • Hyrbilsstationer

  Hertz har flera hyrbilsstationer i Eksjö, både bemannade och obemannade. Alla stationer i Eksjö hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Eksjö

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. i Eksjö? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering i Eksjö (p-platser & p-hus) hittar du här Gatuarbeten/ trafikinformation i Eksjö hittar du på Trafikverket

  Aktuella evenemang i Eksjö.