Hem > Hyrbil i Sverige > Falköping

Hyr bil i Falköping

Du kan även hyra tillbehör till din hyrbil eller transportfordon som minibuss och flyttbil.

Hyrbil i Falköping? Inga problem – boka enkelt en hyrbil via oss på Hertz när du planerar en resa till Falköping. Tillbehör till din hyrbil bokar du enkelt samtidigt som du bokar din hyrbil. Vi har olika praktiska tillbehör som bilbarnstol och GPS.

Billigast blir det om du bokar din hyrbil online men du kan även ringa vårt Sales Center på 0771 - 211 212 för personlig service.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Falköping

Lastar 17m3

I Falköping finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen i Falköping

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Upplev Falköping på fyra hjul

Passa på att utforska Falköping som är beläget mellan Vänern och Vättern i härliga Västergötland på dina egna villkor. Med hyrbil är det lätt att vara spontan och åka iväg för att hitta de ställen som man annars skulle gå miste om. Packa en väska och ditt sällskap i bilen och unna er en dagsutflykt eller två till någon av Falköpings alla närbelägna sevärdheter. Här nedan tipsar vi dig om några spännande utflyktsmål som passar den bilburne turisten.

 • Ekehagens Forntidsby – arkeologist friluftsmuseum där du får uppleva livet på forntiden genom tidstypiska aktiviteter och de återskapade bostadsmiljöerna från sten-, brons- och järnåldern.
 • Hornborgasjön – ligger vackert belägen vid platåberget Billingens fot. Mycket populärt besöksmål för den fågelintresserade.
 • Mösseberg – erbjuder många olika aktivteter och sköna naturuppleveler.

  Här finns utsiktstorn, djurpark, lekplatser, motionsspår och möjlighet till bad.

 • Hyrbilsstationer

  Alla stationer i Falköping hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Falköping

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. i Falköping? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering i Falköping (p-platser & p-hus) hittar du här Gatuarbeten/ trafikinformation i Falköping hittar du på Trafikverket

  Aktuella evenemang i Falköping.


Centrum