Upplev vackra Irland med en hyrbil från Hertz. Vi har bland annat bilar av märket Volvo.

 

HemHyrbil utomlands > Irland

 

 

Hyra bil Irland

Vill du hyra bil på Irland har du massor med fördelar! Hertz tillgodoser dig med en hyrbil där du kan välja mellan en samling lyxiga alternativt ekonomiska bilar beroende på vilket som passar dig bäst.

 

Irland ligger i nordvästra Europa och är den tredje största europeiska ön med många småöar och holmar i omgivningen. Under 90-talet bevittnades början av vad som skulle bli en extraordinär tillväxt. Irland har rankats som den bästa platsen att leva i världen tack vare dess livskvalitet.

Landet är bördigt med högsta punkt i Carrantuohill och största sjön är Lough Corrib. Några av de mest frekvent besökta platserna av turister i Irland är Bunratty Castle, Rock of Cashel och Holy cross Abbey.

Huvudstaden Dublin är såklart ett ställe värt din uppmärksamhet då du besöker landet, det är också det mest besökta turistmålet på ön och dessutom det bästa stället om du vill få tag i en hyrbil, då Hertz biluthyrning finns tillgänglig på ett flertal ställen inom regionen.

Vägnätet är bra och binder samman landet med rätt små vägar men närmast storstäderna finns fina motorvägar. Vill du upptäcka storstadslivet bör du besöka huvudstaden som har ca en halv miljon invånare bara i själva stadskärnan.

Här finns flera större shoppingdistrikt och stora varuhus att fynda i. Upplev så mycket som möjligt av landet genom att hyra bil i Irland, Hertz hjälper dig att hitta din hyrbil.

Välkommen till Hertz!

 

 

 

 Följ Hertz Biluthyrning 

 

       

 

 

Hertz utomlands:

 

Klicka här för att välja önskat land

och hitta ett uthyrningskontor!Hertz på Irland finns bland annat i:

Dublin