Rör dig fritt och upplev mer av Island med en hyrbil från Hertz biluthyrning!

 

HemHyrbil utomlands > Island 

 

Hyra bil Island

Ta tillfället i akt och ta dig runt med hyrbil från Hertz då du besöker Island! En storslagen natur lockar dig och bjuder på upplevelser som inget annat land kan.

 

Island är en del av Europa och beläget i norra Atlanten och tack vare de milda vattenströmmarna som förs förbi har landet ett mildare klimat än till exempel norra Sverige.  Trots den ganska låga folkmängden i landet har Island ett bra utbyggt vägnät där du tar dig runt till alla delar av landet vilket gör det extra smidigt att hyra bil.

 

Island bjuder på många upplevelser för turister – här kan du till exempel se vulkanen Hekla eller besöka konstmuseet i huvudstaden Reykjavik eller ta en shoppingtur i Kringlan – Islands näst största köpcentrum. Trots att Island har en av de högsta talen avseende bil per invånare behöver du nästan aldrig oroa dig för trafikköer.

 

Du kan lugnt köra din hyrbil, in till Reykjavik löper flerfiliga vägar som knyter an till bostadsområden och förorter. Huvudstaden Reykjavik är landets stora kulturella centrum med flera olika museer, operahus och teatrar och stadens många badanläggningar är mycket populära och värd ett besök då du är i landet. Hertz hjälper dig att hitta din hyrbil på Island!

Välkommen till Hertz!

 

 

 

 Följ Hertz Biluthyrning 

 

       

 

 

Hertz utomlands:

 

Klicka här för att välja önskat land

och hitta ett uthyrningskontor!