Upplev mer av vackra Kroatien i en hyrbil av bästa kvalitet från Hertz biluthyrning!

 

HemHyrbil utomlands > Kroatien

 

 

Hyrbil Kroatien

Vill du hyra bil i Kroatien vänder du dit till Hertz. Hertz hyr ut bilar över hela Europa. Välj mellan en samling lyxiga alternativt ekonomiska bilar beroende på vilket som passar dig bäst. 

 

Upplev mer av Kroatien med hyrbil av toppkvalitet från Hertz. Besök huvudstaden Zagreb med nästan 1 miljon invånare och med sevärdheter som Gornji Grad, Zagrebs äldsta stadsdel och historiska hjärta. Gornji Grad bjuder även på fler intressanta i byggnader i form av bland annat Zagrebs katedral, parlamentet och Popov toranj.

Utöver detta rekommenderas även ett besök vid den botaniska trädgården, kroatiska nationalteatern samt Mimaramuseet. Kroatien har byggt ut sitt motorvägsnät och den numer färdigbyggda motorvägen mellan Zagreb och landets näst största stad Split har gjort att resvägen körkortats med inte mindre än halva tiden.

Kroatiens mindre vägar har något lägre standard än övriga Europa men de byggs upp kontinuerligt och bidrar inte till något hinder till dig som vill hyra bil. Passa på att uppleva landets musik-, dryck- och matkultur; vanliga rätter längs kusten är fisk, pasta och pizza – många gånger influerat av den italienska maten. Köttgrytor, kryddiga paprikarätter pannbiff är annars mat som vi förknippar med Kroatien.

Leta fram Hertz närmaste biluthyrning och du har chans att på ett smidigt sätt upptäcka ett helt nytt land med nya seder.

Välkommen till Hertz!

 

 

 

 Följ Hertz Biluthyrning 

 

       

 

 

Hertz utomlands:

 

Klicka här för att välja önskat land

och hitta ett uthyrningskontor!Hertz i Kroatien finns bland annat i:

Zagreb