Hem > Hyrbil i Sverige > Luleå

Hyr bil i Luleå

Här kan du även hyra tillbehör till hyrbilen samtidigt som du gör bokningen.

Behöver du en hyrbil i Luleå bokar du den enkelt här hos oss på Hertz. I Luleå hittar du vårt centrala uthyrningskontor på Gammelstadsvägen samt ett i praktisk anslutning till Luleå Flygplats. Billigast blir det om du bokar din hyrbil online men du kan även ringa vårt Sales Center på 0771 - 211 212 för personlig service.

Behöver du tillbehör till din hyrbil? Inga problem, du bokar enkelt utvalda tillbehör som GPS och bilbarnstol samtidigt som du gör din hyrbilsbokning.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Luleå

Lastar 17m3

I Luleå finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen i Luleå

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Utflyktsmål med bil i Luleå

Passa på att utforska Luleås fina närområden och intressanta sevärdheter strax utanför staden. Med hyrbil tar du dig smidigt iväg till upplevelser som ligger en bit utanför stadskärnan. Packa in familjen eller vännerna i bilen och unna er en dag av spännande möjligheter – med fyra hjul är det lätt att vara spontan! Här nedanför tipsar vi om några intressanta sevärdheter att börja med.

 • Gammelstads kyrkstad ligger strax utanför Luleå stad och är klassad som ett av världsarven på UNESCO:s lista. Upplev vackra gamla hus och miljöer.
 • Friluftsmuseet Hägnan – här får du se hur folk och djur levde förr, en upplevelse för hela familjen att njuta av under sommarmånaderna.
 • Norrbottens Järnvägsmuseum– några kilometer utanför Luleå, i Karlsvik, hittar du ett av vårt lands största järnvägsmuseer, fyllt av föremål, byggnader och fordon.

 • Hyrbilsstationer

  Hertz har flera hyrbilsstationer i Luleå, både bemannade och obemannade. Alla stationer i Luleå hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Luleå

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. i Luleå? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering i Luleå (p-platser & p-hus) hittar du här eller på Luleå kommuns hemsida. här.
  Gatuarbeten/trafikinformation i Luleå hittar du här. Trafikverket.
  Aktuella evenemang i Luleå.