Upplev mer på resan genom Grekland med en hyrbil av bästa kvalitet från Hertz!

 

HemHyrbil utomlands > Malta

 

 

Hyrbil Malta 

Vill du ha en hyrbil under ditt besök på Malta har du möjlighet att välja mellan en mängd bilmodeller till uthyrning hos Hertz på Malta. Det är lätt att få tag på en hyrbil i Malta då det går att få tag på kontor runt stora delar av ön.

  

Det är i Medelhavet som vi hittar den lilla ön Malta och som tack vare sitt strategiska läge blivit en viktig tillgång för många och under historiens gång har ön varit styrd av ett flertal civilisationer. Malta har många platser av historisk betydelse såsom megalitiska tempel.

Har du hyrbil då du besöker landet finns en mängd olika sevärdheter som du bör ta en närmare titt på, upplev det maltesiska kulturen genom att besöka en av byarna och testa landets nationalrätt – kanin i rödvinssås. Ett måste för alla turister är att besöka historiska platser som Mdina, Tarxientemplet och Ghar Dalam.

Malta har vänstertrafik men ska du hyra bil så går det snabbt att tänka om och det är inga svårigheter att köra. Med hyrbil utforskar du enklast hela eller delar av landet – du kan köra runt i din egen takt och får en semester utan stress som du länge kommer att minnas! Hertz hjälper dig med biluthyrning på Malta.

 

Välkommen till Hertz!

 

 

 

 Följ Hertz Biluthyrning 

 

       

 

 

Hertz utomlands:

 

Klicka här för att välja önskat land

och hitta ett uthyrningskontor!