Ta dig runt på dina egna villkor i en hyrbil från Hertz!

 

HemHyrbil utomlands > Nya Zeeland

 

 

Hyrbil Nya Zeeland

Du gör rätt i att ta dig runt med hyrbil då du besöker Nya Zeeland. Tack vare Hertz stora antal kontor för biluthyrning genom hela landet – behöver du aldrig leta länge efter en hyrbil.

 

Nya Zeeland som länge var isolerat från andra landmassor har utvecklat en unik flora och fauna som är mycket varierande och tät. Med naturen som granne har denna högt utvecklade nation idag blivit en riktig favorit bland turister. Här finns många ställen att se och många saker att uppleva för turister.

På Nya Zeeland finns bland annat fina nationalparker som man inte bör missa, några av de riktigt bra är Fjordland nationalpark, Abel Tasman, Westland och Tongariro nationalpark. Dessa parker är belägna på olika delar av landet och har alla sin egen lilla specialitet.

Du tar dig lättast omkring i landet genom att hyra bil, landet har fina vägar och vill du mellan Nordön och Sydön finns färjeförbindelse som tar över både dig och din hyrbil. Huvudstaden på Nya Zeeland heter Wellington och är landets tredje största stad efter Auckland och Christchurch.

Kombinera din resa med både shopping, bad, naturupplevelser och upptäcktsfärder – Hertz står till din tjänst med hyrbil i varje stad och större samhälle!

Välkommen till Hertz!
 

 

 

 Följ Hertz Biluthyrning 

 

       

 

 

 

Hertz utomlands:

 

Klicka här för att välja önskat land

och hitta ett uthyrningskontor!