Hyr bil i Nybro

Tillsammans med din hyrbilsbokning kan du även välja extra tillbehör till bilen.

Boka hyrbil enkelt och snabbt hos oss på Hertz för din resa till eller i Nybro. Allra billigast blir det om du bokar online, men vill du ha personlig service via telefon ringer du vårt Sales Center på 0771 – 211 212. Behöver du tillbehör till din hyrbil? Inga problem, du bokar enkelt utvalda tillbehör som GPS och bilbarnstol samtidigt som du gör din hyrbilsbokning.

I Nybro hittar du vårt uthyrningskontor på Jutarnas Väg 5. Välkommen med din bokning!

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Nybro

Lastar 17m3

I Nybro finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen på Nybro

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Utflyktsmål med bil i Nybro

Passa på att rulla ut på vägarna med din hyrbil och ta dig enkelt iväg för att utforska Glasriket och Nybros omgivningar. Med hyrbil är det lätt att vara spontan och åka iväg för att hitta de ställen som man annars skulle gå miste om. Packa en väska och ditt sällskap i bilen och unna er en dagsutflykt eller två till någon av Nybros närbelägna sevärdheter. Här nedan tipsar vi dig om några spännande utflyktsmål.

  • Pukebergs Glasbruk – har tillverkat glas i olika former sedan år 1871 och är ett av Sveriges äldsta och mest välbevarade glasbruk. Här finns glashytta, butik och bistro!


Innerstaden