Hem > Hyrbil utomlands > Österrike

Hyra bil i ÖsterrikeAtt besöka natursköna Österrike är för många en dröm! Att köra hyrbil under din resa är en bra idé då du dels bara behöver anpassa dig efter dina egna tider men även får möjlighet att se så mycket som möjligt av landet. Hertz hyrbil har tjänster via kontor och butiker i flera städer och större samhällen i Österrike vilket gör det lätt fördig att hitta närmsta ställe för biluthyrning.

Österrike är ett centraleuropeiskt land med behagligt klimat och närhet till många övriga europeiska länder. Landet har hög BNP per capita och har en av de högsta levnadsstandarderna i världen. I huvudstaden Wien bor nästan en fjärdedel av landets befolkning. Staden är känd för sitt kulturella centrum och har gjort betydande bidrag till en värld av musik, konst och arkitektur.

Österrike är ett fantastiskt land att resa runt i – speciellt med en hyrbil. Det spektakulära landskapet med alla dess bergskedjor och grönområden som ligger som gräsmattor av gröna ängar ger en speciell upplevelse till dess besökare. Missa inte den Österrikiska matkulturen där såklart Wienerschnitzeln är en klassiker.

I övrigt serveras du en meny som ofta är baserad på vad årstiden har att bjuda på i skörd och oftast är det en riktig smakupplevelse! Tack vare Hertz kan du hyra bil och ta dig genom landet i den takt du vill – du hittar din hyrbil hos närmsta Hertzkontor.

Välkommen till Hertz!

Följ Hertz Biluthyrning

Hertz utomlands:

Klicka här för att välja önskat land

och hitta ett uthyrningskontor!Hertz i Österrike finns bland annat i:

Wien