Genom att hyra bil från Hertz får du möjlighet att röra dig friare och uppleva mer på resan!

 

HemHyrbil utomlands > Polen

 

 

Hyrbil Polen

 

Ska du resa till Polen och behöver hyrbil finns Hertz till din tjänst med ett urval av bilar att välja mellan. Hertz biluthyrning finns tillgängliga i många delar av Polen med välunderhållna bilar till riktigt bra priser!

 

Polen är ett europeiskt land som har rik historia tack vare sin placering på kartan och dess aktiva grannländer. Landet har ett svalt klimat under större delen av året och med varierad terräng med allt från torra öknar till berg och frodiga skogar.

 

Ska du hyra bil i landet har du chans att uppleva mest av landet under din vistelse, här finns mycket att se för den ivrige turisten. Krakow är en av de vackraste städerna i Europa och innehar ett rikt kulturliv med teatrar, orkestrar och museer. Staden är Polens näst största efter huvudstaden Warszawa med dryga 750 000 invånare.

 

Huvudstaden Warszawa har hela 3,2 miljoner invånare i storstadsområdet. Här bör Kulturpalatset, slottet och gamla staden få din uppmärksamhet under ditt besök! Det är inga problem att ta sig fram genom landet i hyrbil, även om vägarna har varierande kvalitet.

 

Kom ihåg att ta tillfället i akt och upplev den polska mat- och dryckkulturen! Kött och köttrika korvar dominerar men här finns även ett antal vegetariska rätter som är omtyckta. Utforska Polen med hyrbil från Hertz och ta in alla sevärdheter och ljud i detta vackra land.

 

Välkommen till Hertz! 

 

 

 Följ Hertz Biluthyrning 

 

       

 

 

 

Hertz utomlands:

 

Klicka här för att välja önskat land

och hitta ett uthyrningskontor!