Hem > Hyrbil i Sverige > Simrishamn

Hyr bil i Simrishamn

Du kan även hyra tillbehör till din hyrbil eller transportfordon som minibuss och flyttbil.

Hyrbil i Simrishamn? Inga problem – boka enkelt en hyrbil via oss på Hertz när du planerar en resa till Simrishamn. Billigast blir det om du gör din hyrbilsbokning online men du kan även besöka vårt uthyrningskontor på Fabriksgatan. Tillbehör till din hyrbil bokar du enkelt samtidigt som du bokar din hyrbil. Vi har olika praktiska tillbehör som bilbarnstol och GPS.

Vill du boka hyrbil via telefon ringer du till vårt Sales Center på 0771 – 211 212 där du får personlig service.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Simrishamn

Lastar 17m3

I Simrishamn finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen i Simrishamn

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Upplev Simrishamn på fyra hjul

Med hyrbil är det lätt att vara spontan och åka iväg för att hitta de ställen som man annars skulle gå miste om. Kring Simrishamn och natursköna Österlen finner du mängder av vackra platser att besöka, allt från stränder till fiskelägen och trädgårdar. Packa en väska och ditt sällskap i bilen och unna er en dagsutflykt eller två. Här nedan tipsar vi dig om några klassiska utflyktsmål.

 • Glimmingehus – Nordens bäst bevarade medeltida borg.
 • Kiviks Musteri – besök Äpplets hus och se hur must och cider blir till, köp med dig något från musteributiken, ät gott på restaurang kärnhuset eller ta en promenad i de vackra trädgårdarna.
 • Mandelmanns Trädgårdar – ett ekologiskt lantbruk vid Rörums backar väl värt ett besök. De föder upp lamm och odlar både grönsaker, frukt och blommor i växthus och trädgård. Här finns både gårdsbutik och trädgårdskök.
 • Hyrbilsstationer

  Alla stationer i Simrishamn hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Simrishamn

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. i Simrishamn? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering i Simrishamn (p-platser & p-hus) hittar du här Gatuarbeten/ trafikinformation i Simrishamn hittar du på Trafikverket

  Aktuella evenemang i Simrishamn.