Hem > Hyrbil i Sverige > Torsås

Hyr bil i Torsås

Här kan du även hyra tillbehör till hyrbilen samtidigt som du gör bokningen.

Behöver du en hyrbil i Torsås bokar du den enkelt här hos oss på Hertz. Billigast blir det om du bokar din hyrbil online men du kan även ringa vår kundtjänst på 0771 - 211 212 för personlig service. Är du dessutom medlem i Hertz Golden Plus Rewards så får du en massa fördelar, rabatter och erbjudanden.

Behöver du tillbehör till din hyrbil? Inga problem, du bokar enkelt utvalda tillbehör som GPS och bilbarnstol samtidigt som du gör din hyrbilsbokning.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Torsås

Lastar 17m3

I Torsås finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen på Torsås

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Utflyktsmål med bil i Torsås

Med hyrbil har du möjlighet att utforska så mycket mer av charmiga Småland. Du tar dig smidigt med din hyrbil till närliggande orter som Kalmar, Karlskrona och Ronneby längs väg E22. Du kan även ta en tripp till härliga Öland som inte ligger så långt från Torsås. Vi tipsar dig gärna om några intressanta platser att besöka, så har du en god början för vidare utforskning av Torsås omgivningar.

  • Johnérs trädgård – upptäck över 1000 olika ovanliga växter i familjen Johnérs trädgård. Ingår i Lands Öppen Trädgård och 1000 Trädgårdar.
  • Garpens fyr – här kan du njuta av havet och naturen, vackra solnedgångar och stillhet. Eller boka en båtutflykt och åk på sälsafari!


Innerstaden