Hem >Upplev med Hertz >5 julbord väl värda ett besök

5 julbord väl värda ett besök

5 julbord väl värda ett besök
  • 2016-12-14
  • Tips, Restips, Jul, Julbord, Hyrbil

Julbord på riksgränsen – Seskarö Wärdshus

Seskarö

Från 495kr/person

Strax väster om riksgränsen, på ön Seskarö i Haparandas skärgård ligger det wärdshus som till och med fått White Guide på fall. Här finner du ett generöst julbord med allt du kan tänka dig. Smakerna är både traditionell och nyskapande och stämningen familjär.

Läs mer och boka här www.seskarowardshus.se

Julbord på loftet på Almars gård

Karlstad/Skived

Från 625kr/person

På Almars gård kommer du tveklöst in i riktig julstämning. Kvällen börjar ute i snön (beroende på vädergudarna) där du serveras gårdens egen glögg och pepparkakor innan det är dags för middag. Det hemlagade julbordet dukas fram uppe på loftet. Julmaten är traditionell och den mat som inte är framtagen direkt på gården kommer från välkända producenter i närområdet.

Almars Krog är belägen på Almars Gård, vid länsväg 720 mellan Karlstad och Skived.
Rekommenderad av White guide

Läs mer och boka här www.almarskrog.se

Restaurang Rökeriet på Fjäderholmarna

Stockholm

Från 495kr/person

Om fisken är en favorit på julbordet är Restaurang Rökeriets julbord det självklara valet för dig. Här serveras ett klassiskt julbord med influenser från restaurangens eget rökeri. Självklart bidrar det till stämningen att ta den klassiska Fjäderholmsbåten ut till den lilla skärgårdsön.

Läs mer och boka här www.rokeriet-fjaderholmarna.se

Fjäderholmarna julbordJulbord

Förstklassigt på Gamla Riksarkivet

Stockholm

Från 595kr/person

Kockvärldens två giganter Christian Hellberg och Nicklas Ekstedt, båda med Årets kocktitel och Michelinstjärna i bagaget valde för ett par år sedan att slå sina påsar ihop. Det blev en framgångssaga och för tredje året i rad bjuder de in till jul på Gamla Riksarkivet. Där serveras ett traditionsenligt julbord fyllt med egna favoriter, hemlagade delikatesser och klassiker.

Läs mer och boka här www.gamlariksarkivet.com

Julaboor i skånska Staffanstorp

Staffanstorp

Från 375kr/person

I skånska Staffanstorp hittar du det charmiga Gästgiveriet. Här välkomnas du av glögg, gran och fridfull julstämning. Känslan är gemytligt lantlig och som sig bör så serveras också ett typiskt skånskt julaboor med närproducerad vilt, lokala råvaror och tomtesnaps.

Läs mer och boka här www.staffanstorpsgastis.com