Hem > Transportfordon > Hyra pickup > Volkswagen Transporter

Hyra pickup Volkswagen Transporter
Bilgrupp F44 – från 4,2 m3

En vanlig modell bland Hertz pickuper, bilgrupp F44, är Volkswagen Transporter dubbelhytt* – även Ford Wildtrak förekommer. Utöver förarsätet finns ytterligare säten för fyra passagerare.

Volkswagen Transporter dubbelhytt är en riktigt arbetshäst, men utan att man går miste om kompforten. Den är utrustad med ett aluminiumflak med lämmar som kan fällas ner på tre sidor så att du lättare kommer åt lasten. I flakytan finns även lastöglor som hjälper dig att fästa lasten (som kan fällas ner i flaket när de inte används). Ett mycket effektivt och flexibelt lastfordon både för privat bruk och i jobbet – klarar de tuffaste situationer.

Kan i många fall även hyras med dragkrok för lastkärra (mot avgift) – hör efter vid bokningstillfälletl!

Följ Hertz Biluthyrning

Följande gäller för pickupen, bilgrupp F44:

Dubbelhytt Volkswagen Transporter / Ford Wildtrak* eller motsvarande

Maxlast: 875 kg

Lastvolym: från 4,2 m3

Lastlängd: 2,2 m

Lastbredd: 1,93 m

Lasthöjd: 1,2 m

Totallängd: 5,608 m

Totalhöjd: 2,110 m

Totalvikt: 3 000 kg


· Fem sittplatser (inkl. föraren)

· 4 WD

· Låsningsfria bromsar

· Kan fås med dragkrok (mot avgift och i mån av tillgång)

Full size | från 4,2 m3Körkort: Personbil (B) Bränsle: DieselManuell växellåda

Vill du välja mellan flera typer av transportfordon?

Förutom våra lätta lastbilar kan du även välja mellan skåpbilar i olika storlekar och lätta lastbilar. Klicka här för en fullständig lista över de transportbilar vi erbjuder >

Envägsförhyrning av transportfordon

Bra att veta är att du även kan hyra våra transportfordon envägs – mot en avgift. Tar du en envägshyra slipper du köra tillbaka fordonet hela vägen till orten där resan startade, utan lämnar istället tillbaka fordonet på närmsta Hertzkontor dit du har flyttat.

* Vänligen observera att nämnda bilmodeller bara är exempel. Modell och mått stämmer inte alltid överens med exempelbild. Bilmodell och tillgång varierar mellan olika Hertzkontor, men du får alltid ett likvärdigt fordon inom en samma och samma bilgrupp. Vissa fordon kan också vara enbart tillgängliga för våra företagskunder.Du kan även ringa
Hertz sales center på
telefonnummer
0771-211 212