Hem > Transportfordon > Lista transportfordon > Ford


Hyr en Ford
skåpbilar i tre storlekar

Ford har varit stor inom transportbilsmarknaden i många år och deras transportfordon är både pålitliga och tåliga. Fords transportbilar är byggda för att klara de tuffaste utmaningar.

I Hertz hyrbilsflotta hittar du bland annat Ford bland våra skåpbilar – Ford Connect och Ford Transit.Ford Transit är en modellserie som har funnits sedan 50-talet. En klassisk transportbil med yrkestrafikegenskaper kombinerade med en personbils kör- och komfortegenskaper. Den finns i flera olika modeller med olika takhöjd och lastvolym.

Följ Hertz Biluthyrning

Exempel på Fordmodeller bland våra transportfordon

1.

Hyr bilgrupp A44 – Ford Connect eller motsvarande

Den definitiva lilla skåpbilen med all komfort som en personbil har. Den minsta skåpbilen hos oss, men en lastvolym från 2,5 kubikmeter och ett passagerarsäte utöver förarens. Denna bilgrupp kan även fås med dragkrok - mot en avgift och i mån av tillgång.

Mer info om bilgrupp A44 och Ford Connect >


2.

Hyr bilgrupp B44 – Ford Transit eller motsvarande

Mellanstorleken bland våra tre olika skåpbilar med en lastvolym från 5,9 kubikmeter. Det är den mindre modellen av våra två Ford Trasit-modeller. Med bakdörrar som går hela vägen upp till taket och skjutdörr till lastutrymmet på vänster sida är det lätt att lasta in och ut otymplig last. Plats för två passagerare utöver föraren.

Mer info om bilgrupp B44 och Ford Transit >


3.

Hyr bilgrupp C44 – Ford Transit eller motsvarande (storleken större)

En klassisk transportbil kombinerat med en personbils bekvämlighet. Den största av våra skåpbilar, med en lastvolym på 10 kubikmeter. Förutom föraren får det plats två passagerare. Motor och växellåda är konstruerade för att tåla tuffa arbetsförhållanden.

Mer info om bilgrupp C44 och Ford Transit >


Du hittar även följande bilmärken i vår bilflotta

Ett annat vanligt förekommande bilmärke bland Hertz transportfordon är Renault – till exempel Renault Master bland våra lätta lastbilar. Förutom Ford och Renault hittar du också en Volkswagen bland våra transportfordon – till exempel en Volkswagen dubbelhytt bland våra pickuper.

Klicka här för en komplett lista över våra transportfordon >

* Nämnda bilmodeller är endast exempel. Biltillverkare och modeller varierar mellan våra olika uthyrningskontor, men du får alltid ett likvärdigt fordon inom en och samma bilgrupp. Lastvolymen är ett ”från-mått”, det vill säga – vi försöker uppge minsta mått på de fordon som finns tillgängliga inom en bilgrupp. Det kan hända att du får ett fordon som klarar av lite mer lastvolym beroende på tillgängliga bilmodeller på valt Hertzkontor. Vissa fordon kan också vara enbart tillgängliga för våra företagskunder.