Relais & Chateaux

Relais & Châteaux

Relais & Châteaux är en sammanslutning av världens främsta hotellägare, kockar och krögare som har satt en standard för excellent service och gästfrihet. Relais & Châteaux är inte en kedja, utan en sammanslutning av 520 oberoende entreprenörer i 60 länder. Tillsammans har de omdefinierat vad som utgör extraordinär service, genom att fokusera på unika och ytterst personliga upplevelser.

 

Hertz har inlett ett samarbete med Relais & Châteaux och kan erbjuda gäster och Club 5C-medlemmar skräddarsydda och förmånliga priser på bilhyra över hela världen.

 

Förmåner hos Hertz

  • Rabatt på standardhyror.
  • Rabatt på Prestige-, Fun-, Green- och Family Collections. 
  • Fritt medlemskap i Hertz Gold Plus Rewards 

 

Hur du bokar

  • Uppge rabattkoden (CDP) vid bokningsprocessens början. 

 

Boka nu

 

Relais Châteaux-gäst

CDP 779747

  https://images.hertz.com/buttons/enGB/new_CTA/booknow_EN_2.gif

 

Är du Club 5C-medlem hittar du din rabattkod (CDP) på Relais & Châteaux hemsida genom att logga in på “Mina sidor”: www.relaischateaux.com/club5c


De förmånliga priserna är också tillgängliga om du bokar via RelaisChateaux.com eller kontaktar en bokningsagent på telefon  00 800 200 000 02.
 
Förmåner hos Relais  & Châteaux


Relais & Châteaux är glada att kunna erbjuda Hertzkunder exklusiva priser på presentkort och paketerbjudanden.

  • 5 procents rabatt på Relais & Châteaux Lys-paket 
  • Fritt medlemskap i Relais & Châteaux Loyalty programme under ett år. 

 

Hur du bokar

 

För att ta del av erbjudandena, boka online genom att klicka på Relais & Châteaux Gift Shop och ange rabattkoden: RELAISHERTZ13

 

Regler och villkor
Relais Châteaux rabatter på kvalificerande hyror vid deltagande Hertzkontor över hela världen. Avtals-, touroperatörs-, resebyrå- och ersättningsnyror är inte kvalificerande för rabatt.