Hem > Transportfordon > Hyr en flyttbil > Ford Transit, bilgrupp B44

Hyr flyttbil Ford Transit
Bilgrupp B44 – 5,9 m3

Ett transportfordon som lämpar sig som flyttbil är bland annat bilgrupp B44 – mellanstorleken av våra tre olika skåpbilar. En vanligt förekommande bilmodell som hör till denna bilgrupp är Ford Transit*. Bilgrupp B44 har en lastvolym från 5,9 kubikmeter. Med sin kraftfulla motor, bekväma hyttmiljö (med plats för 2 passagerare förutom föraren) och enastående väg- och köregenskaper blir flytten en långt trevligare upplevelse!

Biltillverkare och modeller kan dock variera mellan våra olika Hertzkontor, men du får alltid ett likvärdigt fordon inom samma bilgrupp. Mått för lastvolym, lastvikt etc för bilgrupp B44 hittar du nedan! (Vi försöker att alltid uppge minsta mått för fordonen i en bilgrupp, vilket innebär att nedan mått är ”från-mått”. Modell och mått stämmer inte alltid överens med exempelbild.)

Följande gäller för skåpbil bilgrupp B44:

Flyttbil – skåpbil storleken mellan – Ford Transit* eller motsvarande

Ford Transit skåpbil med lastvolymen 5,9 m3

Maxlast: 1 100 kg

Lastvolym: från 5,9 m3

Lastlängd: 2,8 m

Lastbredd: 1,69 m

Lasthöjd: 1,327 m

Totallängd: 5,182 m

Totalhöjd: 1,875 m

Totalvikt: 2 960 kg


· Tre sittplatser (inkl. föraren)

· Fem dörrar

· Låsningsfria bromsar

Compact | från 5,9 m3Körkort: Personbil (B) Bränsle: DieselManuell växellåda

Fler transportfordon

Om du har mycket last, kanske ska flytta ett helt hem och inte bara några möbler, kan några av våra större transportfordon passa bättre. Vi har till exempel en större skåpbil, bilgrupp C44 med en lastvolym på 10 m3, alternativt en lätt lastbil med lyft eller en lätt lastbil utan lyft.

Klicka här för en fullständig lista över de transportbilar vi erbjuder >

Envägshyra

Alla Hertz flyttbilar och transportfordon kan köras med vanligt körkort. De kan även hyras envägs – om du flyttar långt och vill slippa köra tillbaka fordonet till ursprungsporten.

Läs mer om ennvägshyra här >

* Vänligen observera att nämnda bilmodeller bara är exempel. Bilmodell och tillgång varierar mellan olika Hertzkontor, men du får alltid ett likvärdigt fordon inom en samma och samma bilgrupp.Vissa fordon kan också vara enbart tillgängliga för våra företagskunder.

Du kan även ringa till Hertz
sales center på telefonnummer
0771-211 212