Hem > Transportfordon > Hyr en skåpbil > Ford Connect, bilgrupp A44

Hyr skåpbil Ford Connect
bilgrupp A44 – skåpbil storleken mindre


Bilgrupp A44 räknas till storleken ”mindre” av de tre olika skåpbilarna som finns i Hertz bilfotta. Perfekt för dig som handlat nya möbler eller eller bara har otymplig last.

Den vanligaste bilmodellen vi erbjuder inom bilgrupp A44 är Ford Connect*. Ford Connect är konstruerad och byggd som en riktig transportbil, robust och rymlig, men känns fortfarande väldigt lik en personbil att köra. Vanligt B-körkort räcker.

Mått för lastvolym, lastvikt etc för bilgrupp A44 hittar du nedan! (Vi försöker att alltid uppge minsta mått för fordonen i en bilgrupp, vilket innebär att nedan mått är ”från-mått”. Modell och mått stämmer inte alltid överens med exempelbild.)

Följ Hertz Biluthyrning


Följande gäller för den mindre skåpbilen, bilgrupp A44:

Skåpbil storleken mindre - Ford Connect* eller motsvarande

Maxlast: 700 kg

Lastvolym: 2,5 – 2,8 m3

Totallängd: 4,25 m

Totalhöjd: 1,844 m

Totalvikt: 2 080 kg

Lastlängd: 1,740 m

Lastbredd: 1,269 m

Lasthöjd: 1,166 m


· Två sittplatser (inkl. föraren)

· 4 WD

· 5 dörrar

· Låsningsfria bromsar

· Finns som miljöfordon utan extra vgift och i mån av tillgång

· Kan fås med dragkrok mot en avgift och i mån av tillgång

Economy | från 2,5 m3

Körkort: Personbil (B)Bränsle: DieselManuell växellåda

Fler transportfordon

Önskar du större lastyta kanske bilgrupp B44 (skåpbil storleken mellan) eller bilgrupp C44 (skåpbil storleken större) är av intresse. Utöver våra tre skåpbilsvarianter har vi även andra typer av transportfordon i vår bilflotta, som lätt lastbil och en pickup.

Klicka här för en fullständig lista över de transportbilar vi erbjuder >

Mot en avgift kan du hyra våra transportfordon envägs – vilket gör att du inte behöver köra tillbaka fordonet om du till exempel flyttar från en ort till en annan. Läs mer om ennvägshyra här >

* Vänligen observera att nämnda bilmodeller bara är exempel. Bilmodell och tillgång varierar mellan olika Hertzkontor, men du får alltid ett likvärdigt fordon inom en samma och samma bilgrupp.Vissa fordon kan också vara enbart tillgängliga för våra företagskunder.


Du kan även ringa
till Hertz sales center på telefonnummer
0771-211 212