Hem > Transportfordon > Hyr en skåpbil > Ford Transit, bilgrupp B44

Hyra en skåpbil Ford Transit
bilgrupp B44 5,9 m3

Bilgrupp B44 har storleken ”mellan” av de tre olika skåpbilarna som finns i Hertz bilflotta. Den har en lastvolym från 5,9 m3. Fungerar bra som flyttbil, eller om du bara har stor och otymplig last att frakta privat eller i ditt arbete.

Den vanligaste bilmodellen vi erbjuder inom bilgrupp B44 är Ford Transit*. Mått för lastvolym, lastvikt etc för bilgrupp B44 hittar du nedan!

(Vi försöker att alltid uppge minsta mått för fordonen i en bilgrupp, vilket innebär att nedan mått är ”från-mått”. Modell och mått stämmer inte alltid överens med exempelbild.)

Följ Hertz Biluthyrning

Följande gäller för skåpbil storlek mellan, bilgrupp B44

Skåpbil storleken mellan - Ford Transit* eller motsvarande
Ford Transit skåpbil med lastvolymen 5,9 m3

Lastvikt: 1 100 kg

Lastvolym: från 5,9 m3

Lastlängd: 2, 5 m

Lastbredd: 1,69 m

Lasthöjd: 1,33 m

Totallängd: 5,182 m

Totalhöjd: 1,875 m

Totalvikt: 2 960 kg


· Tre sittplatser (inkl. föraren)

· 5 dörrar

· Låsningsfria bromsar


Compact | från 5,9 m3Körkort: Personbil (B)Bränsle: Diesel Manuell växellåda

Vill du välja mellan flera typer av transportfordon?

Förutom vår pickup kan du även välja mellan våra lätta lastbilar och skåpbilar i olika storlekar. Klicka här för en fullständig lista över de transportbilar vi erbjuder >

Envägsförhyrning av transportfordon

Bra att veta är att du även kan hyra våra transportfordon envägs – mot en avgift. Tar du en envägshyra slipper du köra tillbaka fordonet hela vägen till orten där resan startade, utan lämnar istället tillbaka fordonet på närmsta Hertzkontor dit du har flyttat.

* Vänligen observera att nämnda bilmodeller bara är exempel. Modell och mått stämmer inte alltid överens med exempelbild. Bilmodell och tillgång varierar mellan olika Hertzkontor, men du får alltid ett likvärdigt fordon inom en samma och samma bilgrupp. Vissa fordon kan också vara enbart tillgängliga för våra företagskunder.


Du kan även ringa
till Hertz sales center på telefonnummer
0771-211 212