Hem > Transportfordon > Hyr en skåpbil > Ford Transit, bilgrupp C44

Hyr skåpbil Ford Transit
Bilgrupp C44 – från 10 m3

Bilgrupp C44 hör till storleken ”stor” av de tre skåpbilsstorlekarna som ingår i Hertz bilfotta (mindre, mellan, stor). Den har en lastvolym från 10 kubikmeter och lämpar sig bra om du ska flytta eller köra större last.

För dig som ska flytta långt bort kan envägshyra löna sig (köps till mot en avgift). Då kan du lämna tillbaka fordonet på ett Hertzkontor i den staden du flyttar till och behöver inte köra tillbaka fordonet till det Hertzkontor där du hämtade den. Läs mer om ennvägshyra här >

Den vanligaste bilmodellen vi erbjuder inom bilgrupp C44 är Ford Transit*. Biltillverkare och modeller kan dock variera mellan våra olika Hertzkontor, men du får alltid ett likvärdigt fordon inom samma bilgrupp. Mått för lastvolym, lastvikt etc för bilgrupp B44 hittar du nedan! (Vi försöker att alltid uppge minsta mått för fordonen i en bilgrupp, vilket innebär att nedan mått är ”från-mått”. Modell och mått stämmer inte alltid överens med exempelbild.)

Följ Hertz Biluthyrning


Transportfordon - större skåpbil - från 10 m3

Skåpbil storleken "stor" - Ford Transit* eller motsvarande

Lastvikt: 1 112 kg

Lastvolym: 10 m3

Lastlängd: 2,85 m

Lastbredd: 1,762 m

Lasthöjd: 1,645 m

Totallängd: 5,23 m

Totalhöjd: 2,39 m

Totalvikt: 3 500 kg


· Tre sittplatser (inkl. föraren)

· 5 dörrar

· AC

· Låsningsfria bromsar

Compact | från 10 m3Körkort: Personbil (B)Bränsle: DieselManuell växellåda


Fler transportfordon

Behöver du inte en fullt så stor skåpbil har vi två mindre att välja mellan, bilgrupp A44 (storleken mindre - från 2,5 m3) eller bilgrupp B44 (storleken mellan - från 5,9 m3). Utöver våra tre skåpbilsvarianter har vi även andra typer av transportfordon i vår bilflotta, som lätt lastbil och en pick up.

* Vänligen observera att nämnda bilmodeller bara är exempel. Bilmodell och tillgång varierar mellan olika Hertzkontor, men du får alltid ett likvärdigt fordon inom en samma och samma bilgrupp.Vissa fordon kan också vara enbart tillgängliga för våra företagskunder.


Du kan även ringa
till Hertz sales center på telefonnummer
0771-211 212