Så funkar Polestar 2

 
Polestar 2

Snabbguide

 

Lås upp bilen och tryck på knappen i laddluckan för att frigöra laddkabeln.

Tryck på knapparna L eller R för att välja antingen vänster eller höger sidospegel. Använd sedan reglaget för att justera deras positioner. Tryck på både L och R samtidigt för att fälla in speglarna.

Bilen saknar en specifik start- och stoppknapp. Den är startad när du låst upp och du kan köra iväg direkt genom att lägga i en växel.

För att växla, trampa ned bromspedalen och tryck växelspaken framåt eller bakåt. Tryck på "P" för att säkra parkeringsläget innan du lämnar bilen.

Öppna Google Maps i centerdisplayen. Kartan visar automatiskt de närmaste laddningsstionerna.

Fakta om bilen

 

Räckvidd

Bilens räckvidd varierar beroende batteristorlek, körstil, hastighet och väderförhållanden. Enligt tillverkaren sträcker räckvidden sig upp till 546 km (WLTP).

Laddning

Med snabbladdare (100 kW) laddas batteriet från 20% upp till 80% på 30 minuter och från 20% upp till 100% på 45 min. Med laddbox (11 kW) tar det ca 8 h att ladda från 20% upp till 100%.

Laddkablar

Det finns minst en laddkabel i bilen som du hittar i bagageluckan. Säkerställ att tillhörande kablar finns i bagageluckan vid återlämning av bilen.

One pedal drive

One Pedal Drive innebär att bilen automatiskt bromsar när du släpper gaspedalen. Vi rekommenderar att endast använda denna funktion vid stadskörning och lägre hastigheter. Du ändrar detta i centerdisplayen under Bilsymbolen → Körning.

Användarmanual

Se bilens användarmanual här.