För företag

Upptäck fördelarna med våra företagslösningar

Läs om företagsavtal

Företagsavtal och långtidshyra

Många koncentrerar sig enbart på dygnspriserna när de väljer hyrbil. Men priset är bara en del av allt du bör jämföra mellan dina hyrbilsleverantörer. Låt oss därför presentera de unika fördelar du får med Hertz, så kanske det blir lättare för dig att välja.

 1. Hertz företagsavtal

  Företagsavtal

  Som avtalskund hos Hertz har du tillgång till Sveriges största hyrbilsflotta och stationsnät. Är du intresserad av vad Hertz kan erbjuda just ditt företag? Gör en intresseanmälan här.

  Läs mer
 2. Långtidshyra bil för företag

  Långtidshyra för företag

  Som ett alternativ till traditionellt köp eller leasing erbjuder vi även hyrbil på långtid, vilket ger dig ett flexibelt och riskfritt bilägande, där du enkelt kan variera antal bilar och modeller efter just ditt behov.

  Läs mer

Fördelar med Hertz för ditt företag

 1. Stort utbud

  Personbil, skåpbil eller lastbil? Med Sveriges största hyrbilsflotta har vi fordon i alla storlekar som täcker de allra flesta behoven.

 2. Elbilar

  Res miljövänligt med de senaste elbilarna på marknaden så som Volvo C40, Polestar 2 och Volvo XC40 Recharge.

 3. Hållbarhet

  Hertz jobbar ständigt för en hållbar utveckling gällande miljö, ekonomi och socialt ansvarstagande. Vi är sedan 2002 miljöcertifierade enligt ISO 14001.

 4. Service dygnet runt

  Vi finns tillgängliga över hela Sverige och erbjuder uthyrning dygnet runt, året om. Vi har svensktalande kundtjänst och medlemsservice.

 5. Flexibilitet

  Bilarna i vår bilpark går att hyra från 1 dygn till 364 dagar om året och hämtas när det passar dig. Vår self service kiosk gör det ännu smidigare och mer tidseffektivt att hämta din hyrbil.

 6. Hertz Gold Plus Rewards

  Hertz Gold Plus Rewards är ett personligt medlemsprogram som erbjuds utan kostnad och kan användas både i tjänsten och för privata resor.

Har du frågor?

Vill du veta mer eller har frågor? Maila oss på innesalj@hertz.se.