Långtidshyra bil för företag

Tjänstebil med Hertz

En kostnadseffektiv lösning för företag där du kan hyra bil månadsvis. Återlämna bilen när du vill, vi debiterar dig endast för den tid du haft bilen. Utöka eller minska din vagnpark helt efter behov. Undvik långa leasingavtal med dolda kostnader såsom balansräkning och Bonus Malus effekt. Läs mer om hur Hertz långtidshyra funkar här. Här nedan visas aktuella bilmodeller.

 

Elbilar

  1. Volvo EX30

   Volvo EX30

   fr. 9 000 kr/mån

   Välj bil
  2. Volvo XC40 Recharge

   Volvo XC40 Recharge

   fr. 9 400 kr/mån

   Välj bil
  3. Citroën ë-C4

   Citroën ë-C4

   fr. 8 500 kr/mån

   Välj bil
 

Övriga bilar

  1. Volvo XC40

   Volvo XC40

   fr. 8 900 kr/mån

   Välj bil
  2. Volvo V60

   Volvo V60

   fr. 9 200 kr/mån

   Välj bil
  3. Volvo XC60

   Volvo XC60

   fr. 9 900 kr/mån

   Välj bil

Företagsavtal

Är ditt företag i behov av flera bilar? Bli avtalskund och ta del av fina förmåner. Skicka in en intresseanmälan idag så kontaktar vi dig.

Intresseanmälan

Så fungerar Hertz långtidshyra

1 Välj bil och skicka bokningsförfrågan

När du skickar en bokningsföfrågan väljer du hur många kilometer du vill ha inkluderade i priset per månad samt i vilken ort du vill hämta ut bilen.

2 Bokningsbekräftelse

Vi skickar en bokningsbekräftelse per mail när vi har behandlat din förfrågan och genomfört bokningen. På den finner du ditt reservationsnummer, vald bilmodell, datum, tid och plats för upphämtning.

3 Upphämtning av bil

Upphämtning av hyrbilen kan endast ske av hyrestagaren vars namn är angivet på bokningsbekräftelsen. Medtag giltigt körkort. Om du har ett utländskt körkort behöver du även styrka din identitet med ett giltigt id-kort eller pass. Det kommer att göras en reservation på kreditkortet på månadsbeloppet plus ett procentuellt påslag. Det måste vara hyrestagarens kreditkort och det kan göras en kreditkontroll i samband med upphämtningen. Hyresavtalet signeras efter genomgång med uthyraren och nyckeln lämnas över.

4 Månadskvitto

Kvitto kommer att skickas per mail efter varje månad (30 dagar) med din fasta månadskostnad. Sträcker sig din hyra längre än en månad, kommer ett nytt avtal att utställas efter varje 30 dagars period. Vid den tidpunkten kommer även ett nytt belopp att reserveras på samma kort som använts vid uthyrningen, för att täcka den kommande månaden.

5 Återlämning av hyrbil

Återlämna hyrbilen tankad och tvättad. Kontrollera att du inte har några personliga tillhörigheter kvar i bilen. Vid återlämning av bilen kommer det att göras en skadekontroll av Hertz medarbetare. Även kilometerställning och bränslenivå kommer att registreras.

6 Slutkvitto

När hyrbilen är återlämnad och ditt hyresavtal avslutat får du ditt slutkvitto, även det per mail. Det kan komma att inkludera eventuella överkilometer och/eller bränslekostnader om bilen inte återlämnades fulltankad.