Arbeta på Hertz

Läs om hur det är att arbeta på Hertz och se lediga tjänster

Lediga tjänster

Vi på Hertz och vår kultur

Vår affärsidé är ganska enkel, Hertz möter människors behov av rörelse med smarta mobilitetslösningar. Vi drivs av omtanke för våra kunder, människor och omvärld. Det handlar om att alla behövs och bidrar med sin del i den viktiga helheten och att ha kunden i centrum i allt vi gör.

 1. Vi är ett Serviceföretag

  Bilarna är grunden i vår verksamhet, men det är medansvarigas engagemang och omtanke som gör oss till ett ledande hyrbilsföretag. För oss är det människorna som är kärnan i vår verksamhet och att skapa de bästa förutsättningarna för våra medarbetare och uppmuntra till utveckling är därför viktigt för oss.

 2. Människan i centrum

  Alla behövs för att säkra alla delar i vår verksamhet och därför är samarbete, respekt för varandra, trygghet och glädje grunden i allt vi gör. För att trivas med oss är det viktigt att du delar vår grundfilosofi och fokus på samarbete, service och människan i centrum. Det är därför speciellt viktigt att alla medansvariga uppmuntrar till och bidrar till att främja samarbete, lyfta varandra och en trivsam arbetsmiljö.

Ständig utveckling

Vi arbetar ständigt med förbättring och utveckling. Det handlar om utveckling av kunderbjudandet, nya samarbeten för socialt och miljöansvar, utveckling av vår kultur och ledarskap och självklart våra medansvariga.

Det är tillsammans vi gör skillnad

För att skapa rätt förutsättningar för våra medansvariga arbetar vi intensivt med hållbarhet, arbetsmiljö, företagskultur och ledarskap för att nämna några delar. Vi tror på ett ledarskap som präglas av inspiration, feedback, agera förebild och respekt i allt vi gör för att skapa de bästa förutsättningarna för vår verksamhet och att tillsammans utvecklas.

Vi utvecklar ständigt processer och arbetssätt som syftar till att involvera och engagera våra medansvariga. Det är tillsammans vi gör skillnad. Insatser avseende arbetsmiljön ser vi som investering, inte som en kostnad.

Utvecklas med oss

Hertz Sverige har 60 års erfarenhet av biluthyrning och är marknadsledande inom en bransch som är på stark frammarsch i Sverige.

Vi uppmuntrar till utveckling

I vårt nätverk jobbar idag cirka 500 personer i olika delar av landet. Hertz Sverige brinner för att vara en attraktiv arbetsgivare som skapar rätt förutsättningar för engagerade medansvariga som tar initiativ och vill förändras och utvecklas med oss. Vi uppmuntrar till utveckling oavsett om det handlar om delar i den befintliga rollen, personlig utveckling eller nya karriärmöjligheter.

Ansvar och inkludering

Hos oss är alla välkomna. Det är en självklarhet. Som ett internationellt företag ligger det i vår natur att värna om mångfalden bland våra anställda samt att motverka alla former av diskriminering.

 1. För oss är mångfald viktigt

  Vi vill att vår arbetsplats ska vara en återspegling av samhället. Vi är övertygade om att mångfald på arbetsplatsen stärker konkurrenskraften genom en ökad insikt om olika kunders krav, behov och förväntningar.

 2. Photo by Johan Godinez on Unsplash

  Ett företag för alla

  Det ger oss inte bara nya kundgrupper utan gör oss samtidigt till en attraktiv arbetsgivare. Ett exempel på detta är att vi som enda biluthyrare i Sverige tillhandahåller fordon som funktionshindrade kan hyra. Ett affärsområde som vi kommer att utveckla mer framöver.


Som medansvarig hos oss erbjuds du:

En arbetsplats som genomgår en spännande förändringsresa med människan i centrum.

Möjlighet att utvecklas och påverka din arbetssituation.

Ännu bättre priser på bilhyra, med vår personalrabatt.

Bra förmåner – till exempel friskvårdsbidrag.

Ett utvecklande ledarskap som kännetecknas av respekt.

En arbetsplats som utvecklas ständigt och präglas av servicekultur.

Vi arbetar enligt rådande kollektivavtal men arbetar ständigt för att förbättra ytterligare.

Lediga tjänster

Vad roligt att du är intesserad av att arbeta med oss. Vi erbjuder karriärmöjligheter inom en rad olika kompetensområden. Nedan hittar du de tjänster som finns att söka på hertz First Rent A Car AB just nu. Hittar du inte någon ledig tjänst som passar dig just nu? Då kan du visa intresse och registrera ditt CV här.


Det finns flera bra anledningar att jobba hos oss. Hertz är ett internationellt och välkänt varumärke med mer än 90 års erfarenhet av biluthyrning. Vi är marknadsledande i Sverige och tillhör en bransch som är på stark frammarsch. Idag jobbar cirka 500 personer i det svenska Hertznätverket och vi letar alltid efter fler duktiga medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi kan erbjuda en rolig arbetsplats med spännande yrken inom olika områden och massor av trevliga och engagerade arbetskamrater från Ystad i söder till Riksgränsen i norr. Här kan du leta bland våra platsannonser, registrera ditt CV och söka jobben direkt.

Om du inte hittar några lediga tjänster som matchar din profil är du välkommen att göra en intresseanmälan.

Välkommen med din ansökan!

Lära känna oss bättre

 1. Om oss

  Hertz First Rent A Car AB är franchisetagare till Hertz International och är idag ett dotterbolag till Volvo Car Sverige.

  Läs mer
 2. Linkedin

  Besök vår Linkedin där du bland annat kan hitta lediga tjänster, läsa mer om vår verksamhet och läsa om massa annat kul från industrin.

  Läs mer
 3. Vår instagram

  Besök vår instagram för att lära dig mer om vår affären, hur vi kommunicerar med kunder och massa annat som pågår hos oss just nu.

  Läs mer