julmys, advent

5 mysiga platser att besöka i december

Snart är julen här och med den kommer en sprakande känsla av glädje och gemenskap. Här är fem tips på platser att besöka för att maximera julmyset med nära och kära.

Skansen
Skansen anordnar evenemanget Winter Lights— en magisk promenad genom ett förtrollande ljus- och ljudlandskap. Vandra genom den vackra miljön, upplyst av mängder av gnistrande ljus och insup vacker vintermagi.
Läs mer

Gunnebo Slott och Trädgårdar
Även på Gunnebo Slott och Trädgårdar i Mölndal, Göteborg, kan du ta del av vinterns stora äventyr, Winter Lights. Bjud med familjen och upplev den förtrollande promenaden Fairy Stalactites, en sagolik resa genom den magiska skogen fylld med vintermagi. Kanske blir det er nya årliga jultradition?
Läs mer 

Malmö rundvandring
Finns det något mysigare än en julvandring genom Malmös charmigaste gator och kvarter där julkänslan kommer till liv? Under december förvandlas Gustav Adolfs torg till ett magiskt vinterlandskap, fullt med festliga ljus och aktiviteter för hela familjen. Caroli Kyrka strålar med vackra juldekorationer, och Malmö slott bjuder på en fantastisk utsikt över staden. Mysigt att bara gå runt och insupa julstämningen!
Läs mer

Sigtuna Julmarknad
Utforska en av Sveriges mest traditionella marknader i den äldsta staden, Sigtuna. Från första advent fram till veckan innan julafton kan du boosta julkänslan och uppleva Sigtunas unika och magiska julmarknad. Här finns allt från exklusiva handgjorda julgåvor till enorma chokladbollar och ett fantastiskt julbord.
Läs mer 

Julbord på Gränsö slott
Sugen på ett riktigt gott julbord? Besök en av Sveriges mest välkända julbordsdestinationer, belägen i den charmiga Stadsgården i Västervik. Njut av över 60 rätter och fem stationer fyllda med lyxig mat som tillgodoser alla smaker. Boka nu och häng med på en grym julmiddag som garanterat kommer bli minnesvärd.
Läs mer 

Vi på Hertz vill passa på att önska dig en riktig god jul!