Hem > Hyrbil i Sverige > Arboga

Hyr bil i Arboga

Tillsammans med din hyrbilsbokning kan du även välja extra tillbehör till bilen.

Boka hyrbil enkelt och snabbt hos oss på Hertz för din resa till eller i Arboga. Vårt uthyrningskontor hittar du på Bensingatan 7, men det finns även möjlighet till att hämta ut din hyrbil direkt på järnvägsstationen. Billigast blir det om du bokar online, men vill du ha personlig service via telefon ringer du vårt Sales Center på 0771 – 211 212.

Behöver du tillbehör till din hyrbil? Inga problem, du bokar enkelt utvalda tillbehör som GPS och bilbarnstol samtidigt som du gör din hyrbilsbokning.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Arboga

Lastar 17m3

I Arboga finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen i Arboga

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Upplev Arboga på fyra hjul

Passa på att rulla ut på vägarna med din hyrbil och ta dig enkelt iväg för att utforska Arbogas omgivningar. Med hyrbil är det lätt att vara spontan och åka iväg för att hitta de ställen som man annars skulle gå miste om. Packa in ditt resesällskap i bilen och unna er en dagsutflykt eller två till någon av Arbogas närbelägna sevärdheter.

 • Arboga Robotmuseum – för den teknikintresserade! Unikt museum som visar robot, flygmotor och radar/stridsledningens teknikhistoria från 1940-talet och framåt.
 • Hjälmare Kanal – Sveriges äldsta byggda vattenled. Kanalen har nio slussar och vid Hjälmare docka finns ett kanalmuseum och café.

 • Hyrbilsstationer

  Hertz har flera hyrbilsstationer i Arboga, både bemannade och obemannade. Alla stationer i Arboga hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Arboga

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. i Arboga? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering i Arboga (p-platser & p-hus) hittar du här Gatuarbeten/ trafikinformation i Arboga hittar du på Trafikverket

  Aktuella evenemang i Arboga.


Centrum