Hem > Hyrbil i Sverige > Borlänge

Hyr bil i Borlänge

Eller tillbehör till din hyrbil, du kan även boka transportfordon som flyttbil och minibuss.

Behöver du boka hyrbil i Borlänge kan du vända dig till oss på Hertz. Vi har två uthyrningskontor, ett i Busåker och ett direkt vid Borlänge Flygplats. Billigast bokar du din hyrbil online men du kan även välja att ringa till vårt Sales Center på 0771 – 211 212 där du får personlig service.

Ifall du önskar extra tillbehör till bilen kan du beställa dem samtidigt som du bokar din hyrbil. Extra tillbehör inkluderar bland annat bilbarnstol och GPS.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Borlänge

Lastar 17m3

I Borlänge finns transportfordon som lastbilar och skåpbilar (perfekta flyttbilar) att hyra på Ovanbrogatan 1 (Järnvägsstationen) som nås på tel. 0243-257772.

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Utflyktsmål med bil i Borlänge

Passa på att rulla ut på vägarna med din hyrbil, på fyra hjul tar du dig lättare iväg för att utforska Borlänges omgivningar. Med hyrbil är det lättare att vara spontan och åka iväg för att hitta de där speciella smultronställena som man annars lätt kan gå miste om. Så packa ned familjen eller vännerna i bilen och unna er en dagsutflykt eller två till någon av Borlänges alla närbelägna sevärdheter. Här nedan tipsar vi dig om några spännande utflyktsmål via vastsverige.com.

 • Fina naturreservat med vackra miljöer hittar du både i Tvärstupet – och i Frostbrunnsdalen som båda ligger några kilometer från centrala Borlänge.
 • Modelljärnväg – ett miniatyrland är en utställning som finns att hitta några kilometer norr om Borlänge. En kul upplevelse som passar både stora och små barn.
 • Rommehedslägret och - Dalregementets museer bjuder på vackra gamla byggnader och svensk militärhistoria.

 • Hyrbilsstationer

  Hertz har flera hyrbilsstationer i Borlänge. Alla våra stationer hittar du längre ned på denna sida.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Borås

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. i Borlänge? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering i Borlänge (p-platser & p-hus) hittar du här.
  Gatuarbeten och aktuell trafikinformation i Borlänge via Trafikverket.
  Aktuella evenemang i Borlänge.