Hem > Hyrbil i Sverige > Enköping

Hyr bil i Enköping

Du kan även boka transportfordon som minibuss och flyttbil.

Behöver du en hyrbil i Enköping bokar du den enkelt här hos oss på Hertz. I Enköping hittar du vårt uthyrningskontor på Traktorgatan 5 där du kan få personlig service. Billigast blir det om du bokar din hyrbil online men du kan även ringa vårt Sales Center på 0771 - 211 212 för att göra din bokning.

Extrautrustning och tillbehör som bilbarnstolar och GPS kan du nu enkelt boka tillsammans med din hyrbil.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Enköping

Lastar 17m3

I Enköping finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen i Enköping

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Utflyktsmål med bil i Enköping

"Passa på att utforska de vackra omgivningarna kring Enköping på dina egna villkor. Med hyrbil är det lätt att vara spontan och åka iväg för att hitta de ställen som man annars skulle gå miste om. Packa en väska och ditt sällskap i bilen och unna er en dagsutflykt eller två till någon av Enköpings alla närbelägna sevärdheter. Här nedan tipsar vi dig om några spännande utflyktsmål som passar den bilburne turisten.

 • Bryggholmen – erbjuder fina badplatser och vackra vandringsleder i ett typiskt Mälarlandskap. En utställning om glasbruket finns på Bryggholmens gård.
 • Hemsta naturreservat och Hemstahällen – är du intresserad av fornlämningar och fascineras av bronsåldern borde du besöka Hemsta naturreservat där den så kallade Hemstahällen finns. En stor hällristning med mer än imponerande 500 olika figurer!

 • Hyrbilsstationer

  Hertz har flera hyrbilsstationer i Enköping, både bemannade och obemannade. Alla stationer i Enköping hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Enköping

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. i Enköping? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering i Enköping (p-platser & p-hus) hittar du här.

  Gatuarbeten/trafikinformation i Enköping hittar du på Trafikverket.

  Aktuella evenemang i Enköping.


Centrum