Hyr bil i Falun

Eller tillbehör till din hyrbil, du kan även boka transportfordon som flyttbil och minibuss.

Behöver du boka hyrbil i Falun kan du vända dig till oss på Hertz. Vi har ett uthyrningskontor på Kolonnvägen. Billigast bokar du din hyrbil online men du kan även välja att ringa till vårt Sales Center på 0771 – 211 212 där du får personlig service.

Ifall du önskar extra tillbehör till bilen kan du beställa dem samtidigt som du bokar din hyrbil. Extra tillbehör inkluderar bland annat bilbarnstol och GPS.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Falun

Lastar 17m3

I Falun finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen i Falun

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Utflyktsmål med bil i Falun

Med hyrbil har du möjlighet att utforska så mycket mer av Falun än bara de centrala delarna. Passa på att hoppa in i bilen och utnyttja den rörelsefrihet som den ger, för vidare färd mot intressanta besöksmål strax utanför staden. Vi tipsar dig gärna om några intressanta platser att besöka, så har du en god början till vidare utforskande av Faluns omgivningar.

 • Falu gruva – Kanske ett givet måste vid ett besök i Falun. Här finns möjlighet till gruvbesök, mat & fika, butiker och museum, allt på samma yta.
 • Carl Larssongården i Sundborn är också att rekommendera. Upplev den kände målarens hemmiljöer och beundra både Carl och hans hustru Karins skapelser.

 • Hyrbilsstationer

  Hertz kan ha flera hyrbilsstationer i Falun, både bemannade och obemannade. Alla stationer i Falun hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Falun

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. i Falun? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering i Falun (p-platser & p-hus) hittar du här

  Gatuarbeten/trafikinformation i Falun via Trafikverket.

  Aktuella evenemang i Falun