Hem > Hyrbil i Sverige > Karlshamn

Hyr bil i Karlshamn

Här kan du även hyra tillbehör till hyrbilen samtidigt som du gör bokningen.

Boka hyrbil enkelt och snabbt hos oss på Hertz för din resa till eller i Karlshamn. Vårt uthyrningskontor ligger i Asarum, med bra utgångsläge då du vill utforska Karlshamn. Allra billigast blir det om du bokar online men vill du ha personlig service via telefon ringer du vårt Sales Center på 0771 – 211 212.

Vill du ha tillbehör till hyrbilen bokar du dem enkelt tillsammans med din hyrbil. GPS och bilbarnstol är praktiska tillbehör som vi bland annat kan erbjuda.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Karlshamn

Lastar 17m3

I Karlshamn finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen i Karlshamn

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Utflyktsmål med bil i Karlshamn.

Känn friheten av att ha tillgång till bil under vistelsen i Karlshamn. När det finns tid över för sightseeing och utflykter vill vi gärna få tipsa dig om några besöksmål i närheten av Karlshamn som du smidigt tar dig till med din hyrbil. Fler intressanta utflyktsmål kan du även hitta på karlshamn.se/visitkarlshamn.

 • Kreativum Science center – spendera en heldag med experiment och lekar! En spännande utflykt för både barn och vuxna, här finns aktiviteter både inom- och utomhus.
 • Titta på Karl-Oskar och Kristina, ”Emigrant Monument” som ligger omgiven av skön natur och som gör att vi leder tankarna till den stora utvandringen.

 • Hyrbilsstationer

  Hertz har flera hyrbilsstationer i Karlshamn, både bemannade och obemannade. Alla stationer i Karlshamn hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Karlshamn

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. i Karlshamn? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering i Karlshamn (p-platser & p-hus) hittar du här.

  Gatuarbeten/trafikinformation i Karlshamn hittar du på Trafikverket.

  Aktuella evenemang i Karlshamn.