Hem > Hyrbil i Sverige > Kungälv

Hyr bil i Kungälv

Här kan du även hyra tillbehör till hyrbilen samtidigt som du gör bokningen.

Behöver du en hyrbil under din vistelse i Kungälv bokar du den enkelt här hos oss på Hertz. Billigast blir det om du bokar din hyrbil online men du är även välkommen att ringa vårt Sales Center på 0771 - 211 212 för personlig service. I Kungälv hittar du vårt uthyrningskontor på Bultgatan 38 i anslutning till en återförsäljare av Volvo.

Vill du ha tillbehör till hyrbilen bokar du dem enkelt tillsammans med din hyrbil. GPS och bilbarnstol är praktiska tillbehör som vi bland annat kan erbjuda.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Kungälv

Lastar 17m3

I Kungälv finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen i Kungälv

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Upplev Kungälv på fyra hjul

Upptäck vackra Bohuslän och Kungälv på dina egna villkor med hyrbil. Kanske vill du ta en dagstur ut till havet eller till Göteborg? Vissa utflyktsmål är mera lämpliga när man är bilburen och här tipsar vi dig om några fina alternativ att prova på då du har hyrbil i Kungälv.

 • Bohus Fästning – ett nordiskt kulturarv utan motstycke. Besök de mäktiga murar, borggård och fängelsehålor som genom århundraden i bruk stått pall för 14 belägringar.
 • Bräckboden – Göteborgs Kex har sin fabrik i Kungälv och här kan du köpa upp dig på kexbräck till bra priser direkt från fabriken.

 • Hyrbilsstationer

  Alla stationer i Kungälv hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Kungälv

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. i Kungälv? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering i Kungälv (p-platser & p-hus) hittar du här Gatuarbeten/ trafikinformation i Kungälv hittar du på Trafikverket

  Aktuella evenemang i Kungälv.


Innerstaden