Hem > Hyrbil i Sverige > Lidköping

Hyr bil i Lidköping

Här kan du även hyra tillbehör till hyrbilen samtidigt som du gör bokningen.

Behöver du en hyrbil under din vistelse i Lidköping bokar du den enkelt här hos oss på Hertz. Billigast blir det om du bokar din hyrbil online men du är även välkommen att ringa vårt Sales Center på 0771 - 211 212 för personlig service. I Lidköping hittar du vårt uthyrningskontor på Mellbygatan 48.

Vill du ha tillbehör till hyrbilen bokar du dem enkelt tillsammans med din hyrbil. GPS och bilbarnstol är praktiska tillbehör som vi bland annat kan erbjuda.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Lidköping

Lastar 17m3

I Lidköping finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen i Lidköping

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Utflyktsmål med bil i Lidköping

Med hyrbil kan du enkelt ta dig fram till upplevelser som ligger en bit utanför Lidköping. Utforska Lidköpings fina utbud av aktiviteter och sevärdheter några kilometer utanför centrum eller hoppa in i bilen för att ta dig ut till ljuvliga promenadstråk. Här tipsar vi dig om några fina och passande alternativ att prova på då du har hyrbil i Lidköping.

 • Läckö Slott – är vackert beläget på en udde vid Vänerns strand. Förutom de välbevarade slottsmiljöerna så lockas det till besök genom utställningar och konserter under sommaren. En pärla du inte kan missa att besöka!
 • Hindens rev – är en fem kilometer lång spets som går ut i Vänern. Hindens rev är ett naturreservat och väl värt ett besök med sin säregna natur.

 • Hyrbilsstationer

  Hertz har flera hyrbilsstationer i Lidköping, både bemannade och obemannade. Alla stationer i Lidköping hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Lidköping

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. i Lidköping? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering i Lidköping (p-platser & p-hus) hittar du här.

  Gatuarbeten/trafikinformation i Lidköping hittar du på Trafikverket.

  Aktuella evenemang i Lidköping.


Centrum