Hem > Hyrbil i Sverige > Lycksele

Hyr bil i Lycksele

Tillsammans med din hyrbilsbokning kan du även välja extra tillbehör till bilen.

Boka hyrbil hos Hertz i Lycksele – vårt uthyrningskontor hittar du på Lilltjärnsvägen 8 men det finns även möjlighet att hämta ut din hyrbil på Lycksele flygplats. Enklast (och billigast) blir det om du bokar hyrbil på webben – är du dessutom medlem i Hertz Gold Plus Rewards får du fina förmåner i form av rabatter och erbjudanden.

Vill du boka hyrbil via telefon ringer du till vårt Sales Center på 0771 – 211 212 där du får personlig service.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Lycksele

Lastar 17m3

I Lycksele finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen i Lycksele

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Upplev Lycksele på fyra hjul

Passa på att utforska Lyckseles fina närområden och intressanta sevärdheter strax utanför staden. Med hyrbil tar du dig smidigt iväg till upplevelser som ligger en bit utanför stadskärnan. Packa in familjen eller vännerna i bilen och unna er en dag av spännande möjligheter – med fyra hjul är det lätt att vara spontan! Här nedanför tipsar vi om några intressanta sevärdheter att börja med.

 • Skogsmuseet – i Lycksele är Sveriges största skogsmuseum. Här kan du lära dig om skogsbrukets och skogsarbetets utveckling från 1800-talet till idag och lära dig mer om samernas traditionella liv.
 • Lycksele Djurpark – är Sveriges nordligaste djurpark med nordiska djur som specialitet. Upplev björn, varg, ren och gråsäl på nära håll.

 • Hyrbilsstationer

  Alla stationer i Lycksele hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Lycksele

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. i Lycksele? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering i Lycksele (p-platser & p-hus) hittar du här Gatuarbeten/ trafikinformation i Lycksele hittar du på Trafikverket

  Aktuella evenemang i Lycksele.