Hem > Hyrbil i Sverige > Norrköping

Hyr bil i Norrköping

Du kan även boka transportfordon som minibuss och flyttbil.

Behöver du en hyrbil i Norrköping bokar du den enkelt här hos oss på Hertz. I Norrköping hittar du vårt centrala uthyrningskontor på Lindövägen 60, samt ett i praktisk anslutning till Norrköpings flygplats. Billigast blir det om du bokar din hyrbil online men du kan även ringa vårt Sales Center på 0771 - 211 212 för personlig service.

Extrautrustning och tillbehör som bilbarnstolar och GPS kan du nu enkelt boka tillsammans med din hyrbil.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Norrköping

Lastar 17m3

I Norrköping finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen i Norrköping

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Utflyktsmål med bil i Norrköping

Passa på att utforska de vackra trakterna kring Östgötaslätten på dina egna villkor. Med hyrbil är det lätt att vara spontan och åka iväg för att hitta de ställen som man annars skulle gå miste om. Packa en väska och ditt sällskap i bilen och unna er en dagsutflykt eller två till någon av Norrköpings alla närbelägna sevärdheter. Här nedan tipsar vi dig om några spännande utflyktsmål som passar den bilburne turisten.

 • Kolmården Djurpark – strax utanför Norrköping ligger Nordens största djurpark! Kolmården erbjuder, utöver alla fantastiska djur, upplevelser för alla åldrar som olika åkattraktioner, Bamses värld, spa och hotell med utsikt över Bråviken.
 • Ågelsjön och Jakobdalsberget – populärt naturskönt insjöbad där du når det klara vattnet från bergsklipporna som omgärdar platsen. Möjlighet till klättring och vandring finns.
 • S:t Anna Skärgård – passa på att uppleva den östgötska skärgården som sägs vara en av Sveriges vackraste! Här finns både boende, mat, aktiviteter, natur och kultur.

 • Hyrbilsstationer

  Hertz har flera hyrbilsstationer i Norrköping, både bemannade och obemannade. Alla stationer i Norrköping hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Norrköping

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. i Norrköping? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering i Norrköping (p-platser & p-hus) hittar du här.

  Gatuarbeten/trafikinformation i Norrköping hittar du på Trafikverket.

  Aktuella evenemang i Norrköping.


Innerstaden