Hem > Hyrbil i Sverige > Skövde

Hyr bil i Skövde

Här kan du även hyra tillbehör till hyrbilen samtidigt som du gör bokningen.

Behöver du en hyrbil i Skövde bokar du den enkelt här hos oss på Hertz. Vårt uthyrningskontor hittar du på Mellomkvarnsvägen 2. Billigast blir det om du bokar din hyrbil online men du kan även ringa vårt Sales Center på 0771 - 211 212 för personlig service.

Behöver du tillbehör till din hyrbil? Inga problem, du bokar enkelt utvalda tillbehör som GPS och bilbarnstol samtidigt som du gör din hyrbilsbokning.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Se våra specialerbjudanden

Volvo V40

Vi har ständigt intressanta erbjudanden på bilhyror. Under specialerbjudanden kan du ta del av de senaste erbjudanden vi har just nu.

Läs mer om våra specialerbjudanden >>

Hyr här lämna där

Ibland kanske du har behov av en hyrbil under bara en etapp av din resa. Visste du att vi erbjuder envägshyror såväl inom Sverige som till destinationer utomlands?

Läs mer om envägshyra >>

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om vår studentrabatt >>


Bilturista i Skövde

Med hyrbil har du möjlighet att utforska så mycket mer av Skövde än bara de centrala delarna. Passa på att hoppa in i bilen och utnyttja den rörelsefrihet som den ger, för vidare färd mot intressanta besöksmål strax utanför staden. Vi tipsar dig gärna om några intressanta platser att besöka, så har du en god början till vidare utforskande av Skövdes omgivningar.

 • Balthzar science center – uppleva naturvetenskap och teknik genom interaktiva stationer och experiment, liten som stor!
 • Våmbs kyrka – Skövdes äldsta och minsta kyrka. Byggd på 1100-talet och rymmer 50 personer plus flera medeltida skulpturer och madonnabilder.
 • Hyrbilsstationer

  Alla stationer i Skövde hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Skövde

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. på Skövde? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering på Skövde (p-platser & p-hus) hittar du här Gatuarbeten/ trafikinformation i Skövde hittar du på Trafikverket

  Aktuella evenemang i Skövde.