Hem > Hyrbil i Sverige > Sundsvall

Hyr bil i Sundsvall

Här kan du även hyra tillbehör till hyrbilen samtidigt som du gör bokningen.

Behöver du en hyrbil i Sundsvall bokar du den enkelt här hos oss på Hertz. Billigast blir det om du bokar din hyrbil online men du kan även ringa vårt Sales Center på 0771 - 211 212 för personlig service. I Sundsvall hittar du vårt centrala uthyrningskontor på Bergsgatan och ytterligare ett kontor precis i anslutning till Sundsvall Härnösand Flygplats.

Tillbehör som bilbarnstol och GPS kan du nu enkelt boka tillsammans med din hyrbil.

Börja hyra snabbare, enklare och mer lönsamt!

Vad kostar det att hyra bil?

870 kr/dygn Volvo S40 Miljöbil (prisexempel)

Våra billigaste priser på hyrbilar får du genom att boka själv på webben.

Boka hyrbil billigare >>

Behöver du hyra en transportbil i Sundsvall

Lastar 17m3

I Sundsvall finns minibussar och skåpbilar (flyttbilar) att hyra på våra hyrbilsstationer.

Se hyrställen i Sundsvall

Studentrabatt på hyrbil

15-20% rabatt

Hyr skåpbil som student och få 20% rabatt på hyran. Studentrabatt finns även på personbilar, där du får 15% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer om studentrabatt >>


Utflyktsmål med bil i Sundsvall

Med hyrbil tar du dig enkelt till upplevelser som ligger placerade en bit utanför själva stadskärnan. Upplev Sundsvalls fina utbud av utflyktsmål och sevärdheter bara några kilometer utanför staden eller hoppa in i bilen och tag en sommardagstur ut till vackra Alnö. Här nedan tipsar vi dig om några saker som bara ligger en kort körsträcka bort.

 • Kustvägen som löper genom både Hälsingland och Medelpad är en vacker sträcka som bjuder på många fina små avstickare. Passa på att njuta av de små smultronställena längs vägen. Mer information hittar du här.
 • Hoppa in i bilen och följ riksväg 86 och 87 en bit längs den vackra Indalsleden. Fantastiska naturscener och häpnadsväckande miljöer följer vägen ända fram till dess slut i Trondheim.
 • Döda fallet – resterna av den torrlagda Storforsen. En timmes bilväg från Sundsvall hittar du denna mycket imponerande syn.
 • Hyrbilsstationer

  Hertz har flera hyrbilsstationer i Sundsvall, både bemannade och obemannade. Alla stationer i Sundsvall hittar du längre ned på sidan.

  Se alla stationer >>

 • Biltips i Sundsvall

  Söker du aktuell information om vägarbeten, trafikstörningar, parkering mm. i Sundsvall? Här har vi samlat några bra länkar:

  Information om parkering i Sundsvall (p-platser & p-hus) hittar du här.här.
  Gatuarbeten/trafikinformation i Sundsvall hittar du på Trafikverket.Trafikverket.
  Aktuella evenemang i Sundsvall.