Genom att hyra bil hos Hertz tar du dig smidigt fram på resan och får möjlighet att uppleva mer!

Hem > Hyrbil utomlands

Hyrbil utomlands

Att ha hyrbil på plats när man reser utomlands på semester eller i jobb gör ofta tillvaron enklare. Du tar dig dit du vill och bokar i förbil den bil du önskar hyra. Förbered din bilhyra på hemmaplan innan du åker, läs på vad som gäller för ditt resmål.

Hertz finns på 6 kontinenter i 80 länder och med många kontor och butiker för biluthyrning ger det dig stora möjligheter att hitta en hyrbil. På Hertz kan du hyra bilar av flera olika modeller beroende på dina behov. Om du reser till USA är bil nästan ett måste, och du hinner uppleva mer på din resa med rörligheten i hyrbil av bästa kvalitet från Hertz.

Vi hyr ut bilar i många länger runtom i Europa. Frankrike erbjuder en spännande natur med både höga berg och vackra gröna vidder som du upplever bäst genom att hyra bil. Spanien, Grekland, Österrike och massor med andra europeiska länder ger dig möjlighet att hyra bil utomlands och därmed se så mycket som möjligt av vad respektive land har att se.

Välkommen till Hertz biluthyrning!


Bra att veta om du ska hyra bil utomlands

Det är alltid förarens ansvar att ta reda på vilka parkerings- och trafikregler som gäller i det land du ska besöka. Det gäller allt från vart du får parkera, körförbud, eventuella vägtullar och dubbdäcksförbud med mera. Läs på noga innan du besöker ett land så undviker du obehagliga överraskningar!

Om du mot förmodan ändå skulle få böter och om boten inte betalats, och inte har debiterats på din bilhyra så får Hertz en påminnelse från p-bolaget eller polismyndighet. Denna betalas och kunden debiteras då i efterhand för en administrationsavgift enligt Hertz regler och villkor på hyresavtalet (i Sverige är denna summa 300 SEK). Sedan måste du även betala själva boten, som oftast kommer från polismyndigheten i den stad/det land du har besökt.

Följ Hertz Biluthyrning

Hertz utomlands:
Klicka här för att välja land och uthyrningskontor!

Du kan även få hjälp genom att ringa Hertz sales center på
0771-211 212

Hertz hittar du bland annat i länderna nedan:

A

Argentina
Australien

B

Belgien
Bulgarien
Bosnien-Hercegovina
Brasilien

C
Costa Rica
Cypern

D
Danmark
Dominikanska Republiken

E

Estland

F

Frankrike
Finland

G
Grekland

H
Haiti


I
Irland
Island
Italien

J
Jamaica


K
Kanada
Kap Verde
Kroatien

L

Lettland


M

Madagaskar
Malaysia
Malta
Martinique

Mauritius
Mexico
Montenegro

N

Norge
Nya Zeeland
Nederländerna


O

P

Panama
Polen
Portugal


Q


R


S

Schweiz
Serbien
Spanien
Sri Lanka
Storbritannien
St. Lucia
Sydafrika


T
Tjeckien
Turkiet

Tyskland
Trinidad och Tobago

U

USA
Ungern

V


Y


Z

Å


Ä


Ö

Österrike

Här kan du se den fullständiga listan över Hertz-länder.