Hem > FAQ > Hämtning & återlämning

Frågor & Svar (FAQ)

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om bilhyra. Välj bland kategoierna här nedan.


Kontoret jag vill hämta bilen på har stängt under det datum/tid jag önskar, vad ska jag göra?

Vissa av våra kontor erbjuder möjligheten att hämta ut bilen utanför öppettider mot en avgift, för att kontrollera tillgänglighet utanför öppettider ber vi er att kontakta Hertz sales center på telefon 0771 - 211 212 för att lägga er bokning.

Vad händer om jag hämtar ut hyrbilen efter angiven tid?

Det är viktigt att alltid meddela uthyrande station om eventuell försening. Har hyrbilen inte checkats ut en timme efter den uthämtningstidpunkt som bokats och kund inte hört av sig så har Hertz rätten att hyra ut bilen till annan kund.

Vid ankomst förseningar med flightnummer inlagt i bokningen så håller Hertz bilen t.o.m. en timme efter att flighten landat om detta sker inom kontorstid.

Hur länge kan jag hämta ut min hyrbil efter utsatt tid?

Hertz garanterar bilen en timma från utsatt tid, förutsatt att detta är under uthyrningskontorets öppettider och att vi har samtliga uppgifter för betalning av hyran. Finns inte detta kan kan vi inte garanteras bil efter det att kontoret stängt.

Går det att lämna tillbaka bilen utanför öppettider?

Detta är möjligt på vissa kontor, om det kommer upp ett pris när du väljer återlämning utanför öppettider så har den valda återlämningsplatsen en lösning för detta. Detta sker oftast genom ett nyckelinkast eller genom en Self Service Kiosk. Instruktioner ges när du hämtar ut bilen.

Kontakta oss

Hittar du inte svar på din fråga? Klicka här för att komma i kontakt med oss.