Hem > FAQ > Extrautrustning & tillbehör

Frågor & Svar (FAQ)

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om bilhyra. Välj bland kategoierna här nedan.


Inget pris finns tillgängligt på extrautrustning, vad betyder detta?

Detta betyder oftast att extrautrustningen redan är inkluderad.

Hur lägger jag till vinterdäck på min bokning?

Mellan den 1:a december och den 31:a mars sitter det vinterdäck på alla våra bilar i Sverige. Vill ni ha vinterdäck utanför denna period, eller specifikt önskar dubbfria vinterdäck eller dubbdäck, ber vi vänligen att ni kontaktar vårt Hertz sales center på telefon 0771 - 211 212 för att lägga er bokning och vi försöker att tillgodose önskemålet i mån av tillgång på utrustning.

Jag försöker lägga till extrautrustning vid bokningstillfället men får information om att utrustning är "on request"?

Detta innebär att utrustningen ni valt ligger mot förfrågan och inte går att boka via hemsidan, för att kontrollera tillgänglighet ber vi att ni kontaktar vårt Hertz sales center på telefon 0771 - 211 212 för att lägga er bokning. Vänligen observera att det inte går att lägga till extrautrustning som ligger mot förfrågan på en redan gjord bokning.

Kan man boka extratillbehör utan att hyra en bil?

I Sverige erbjuds inte denna tjänst.

Hur bokar jag en bil med dragkrok?

Du kan tyvärr inte boka en bil med dragkrok via hemsidan. Ett flertal kontor kan erbjuda bil med garanterad dragkrok, men du kan tyvärr inte göra den typen av bokning via hemsidan. För hjälp med bokning ber vi dig kontakta vårt Hertz sales center på 0771 - 211 212. Fler kontaktvägar hittar du här.

Kontakta oss

Hittar du inte svar på din fråga? Klicka här för att komma i kontakt med oss.